AK Parti'den CHP'nin Seçim Beyannamesine İlk Tepki - Son Dakika
Politika

AK Parti'den CHP'nin Seçim Beyannamesine İlk Tepki

AK Parti\'den CHP\'nin Seçim Beyannamesine İlk Tepki

AK Parti Milletvekili ve AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı Nurettin Nebati, Beylikdüzü’nde fabrikaları ziyaret etti.

30.09.2015 18:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Milletvekili ve AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı Nurettin Nebati, Beylikdüzü'nde fabrikaları ziyaret etti. CHP ve HDP'nin seçim beyannamelerini eleştiren Nebati, "Gerçekçi olmak lazım" dedi.

AK Parti Milletvekili ve AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Nurettin Nebati, bugün Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesi'nde fabrikaları ziyaret etti. İşçilerle sohbet eden Nebati, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Ziyaret sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan AK Partili Nurettin Nebati, seçim kampanyasını başlattıklarını söyleyerek "İşçi kardeşlerimizi ziyaret ettik. Tahmin ettiğimiz gibi bir hava var. 7 Haziran'da AK Parti'ye bir şekilde oy vermeme şeklinde hareket eden vatandaşlarımızın büyük bir kısmının bu seçimde tekrar AK Parti'ye oy verecek, AK Parti'yi iktidara götürecek bir çoğunluğu sağlayacak bir tavır takındıklarını görüyoruz" dedi.

CHP ve HDP'nin seçim beyannamelerini de eleştiren Nebati, "Seçim beyannameleri her parti için meşru bir şeydir. Ancak bunları ortaya koyarken gerçekçi olmak lazım. Bu gerçekçiliği yaşayan tek parti AK Partidir. Çünkü vatandaş AK Parti'nin iktidarda kalacağını biliyor. İktidara gelecek partinin söylediklerine kulak veriyor. Örneğin hiçbir şekilde iktidara gelmesi mümkün olmayan HDP'nin vaatlerini vatandaş ciddiye almıyor. 4 Ekim'de Başbakanımızın açıklayacağı beyanname, tamamıyla gerçekçi, dünyadaki krizi anlayan, ekonomik krizle baş edebilecek bir Türkiye ve o Türkiye'nin yönetilmesi için AK Parti'ye olan ihtiyacı ifade edecektir" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti'den CHP'nin Seçim Beyannamesine İlk Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement