AK Parti'den CHP'ye Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika
Politika

AK Parti'den CHP'ye Geçmiş Olsun Ziyareti

AK Parti\'den CHP\'ye Geçmiş Olsun Ziyareti

AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı yönetimi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna yönelik saldırı nedeniyle CHP İl Başkanlığına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

29.08.2016 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı yönetimi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yönelik saldırı nedeniyle CHP İl Başkanlığına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti İl Başkanlığı'nın CHP İl Başkanlığı'nı ziyaretinde AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Babacanoğlu, CHP İl Başkanı Nejat Önder ve he iki partiye mensup üyeler hazır bulundu. Ziyarette AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ, CHP İl Başkanı Nejat Önder'e çiçek ve çikolata takdim etti.

"Biz terörün hiç birini kabul etmiyoruz"

Geçen hafta Perşembe günü Artvin'de ana muhalefet partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na hain bir saldırı girişiminde bulunulduğunu hatırlatan AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ, "Biz bugün burada hem bu saldırıyı kınama hem de geçmiş olsun dileklerimi iletmek için CHP Çanakkale İl Teşkilatına bu dileklerimizi iletmek adına bugün buradayız. Bildiğiniz gibi çok önemli süreçler atlattık ülkemiz adına. ve ülkenin her döneminde muhalefet partileri, iktidar partileri biraz birlik olduğu zaman hep bu tarz girişimler yaşanmıştır. Bu tarz saldırılar yaşanmıştır. İster muhalefet olsun ister iktidar partisi olsun bu tarz saldırıların hiçbirini anlamlandıramıyoruz, izin vermiyoruz ve kabul etmiyoruz. ve bugün buradan Sayın Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Yine bu saldırıda şehit olan kardeşimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Yaralılara da başsağlığı diliyoruz. Bunu buradan söylemek istiyorum, biz terörün hiç birini kabul etmiyoruz" şeklinde konuştu.

"Kaostan kurtulmanın yolu hepimizin yan yana gelmesinden geçiyor"

CHP İl Başkanı Nejat Önder, "15 Temmuz darbesinden sonra gördüğümüz odur ki, laik demokratik cumhuriyete sahip çıkmamız gerekiyor. Şimdi biz de partiler olarak demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıyız. Dolayısıyla şunu söylemek istiyorum, kimin yüzde elliyle kimin yüzde altmışla iktidara geleceğinden öte birlik beraberlik içerisinde bu ülkemizin içinde bulunduğu kaostan nasıl kurtuluruz noktasında iktidar partisiyle muhalefet partilisiyle hepimizin yan yana gelmesinden geçiyor. Şimdi hepimizin bildiği üzere vatandaşlarımızın iç barışını ve huzurunu sağlamak bizi yönetenlerin elinde, bizler bunun bir an evvel bunun sağlanması için Sayın Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da açık çek vererek hükümete terörün bitirilmesi ve kurutulması adına 'her türlü yardıma hazırız' dediğinden yola çıkarak, bizlerde Çanakkale Cumhuriyet Halk Partisi İl Örgütü olarak terörün sonlandırılması ve bataklığın kurutulması adına her türlü desteği vereceğimizi buradan taahhüt ediyoruz" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti'den CHP'ye Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hırvatistan'daki seçimlerde iktidar partisi güç kaybetti
    04:15 Hırvatistan'daki seçimlerde iktidar partisi güç kaybetti

    Hırvatistan'da gerçekleştirilen parlamento seçimlerinde iktidar partisi HDZ, seçimleri kazanmasına rağmen güç kaybetti. HDZ'nin oy oranı yaklaşık yüzde 35 olurken, muhalefet partisi SDP'nin oy oranı yaklaşık yüzde 26 oldu. Yeni hükümeti oluşturacak koalisyonun en az 76 vekilin desteğini alması gerekiyor.

  • Hırvatistan'da HDZ Seçimleri Kazandı Ancak Güç Kaybetti
    04:11 Hırvatistan'da HDZ Seçimleri Kazandı Ancak Güç Kaybetti

    Hırvatistan'da gerçekleştirilen parlamento seçimlerinde iktidar partisi HDZ, seçimleri kazanmasına rağmen güç kaybetti. HDZ'nin oy oranı yaklaşık yüzde 35 oldu ve parlamentoda 60 sandalye elde etti. Muhalefet partisi SDP'nin oy oranı ise yaklaşık yüzde 26 oldu ve 42 sandalye kazandı. Yeni hükümeti oluşturacak koalisyon en az 76 vekilin desteğini alması gerekiyor.

  • Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı
    03:53 Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) tarafından düzenlenen Küresel Görünüm Forumu'nda yaptığı konuşmada, piyasaların ve yatırımcıların genel olarak enflasyonun düşeceği ve Orta Vadeli Program'ın (OVP) sonuç vereceğine inanmaya başladığını ifade etti. Şimşek, OVP'nin güçlü ve güvenilir bir çerçeveye sahip olduğunu belirtirken, enflasyonun düşürülmesinin öncelikli hedefleri arasında olduğunu vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin politika önceliklerini anlatan Şimşek, OVP'nin fiyat istikrarını sağlamayı, rekabetçiliği artırmayı ve yapısal reformları gerçekleştirmeyi amaçladığını söyledi.

  • BBC, Rusya'nın Ukrayna'daki kayıplarının 50 bini aştığını tespit etti
    03:52 BBC, Rusya'nın Ukrayna'daki kayıplarının 50 bini aştığını tespit etti

    Rusya-Ukrayna savaşının ikinci yılında ölü sayısında ilk yıla göre yaklaşık yüzde 25 artış kaydedildi.

  • BBC, Rusya'nın Ukrayna'daki kayıplarının 50 bini aştığını tespit etti
    03:37 BBC, Rusya'nın Ukrayna'daki kayıplarının 50 bini aştığını tespit etti

    Rusya-Ukrayna savaşının ikinci yılında ölü sayısında ilk yıla göre yaklaşık yüzde 25 artış kaydedildi.

  • Afyonkarahisar Belediyesi'nde böcek skandalı: Prizlerin altına bile koymuşlar
    00:48 Afyonkarahisar Belediyesi'nde böcek skandalı: Prizlerin altına bile koymuşlar

    Yerel seçimlerde AK Parti'den CHP'ye geçen Afyonkarahisar'da çiçeği burnunda Belediye Başkanı Burcu Köksal, belediye binasının pek çok yerinde gizli kamera ve böcek bulunduğunu söyledi.


Advertisement