AK Parti'den CHP'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den CHP'ye Ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, ve beraberindeki heyet, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı'na "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

04.03.2015 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, ve beraberindeki heyet, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı'na "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Özkeçeci ve Şahin'in de aralarında bulunduğu AK Parti heyeti, geçtiğimiz gün göreve seçilen CHP İl Başkanı Sait Köse'yi parti binasında ziyaret etti. Köse'ye ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun temennisinde bulunan heyet, kente hizmet ve dostluk mesajları verdi.

Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gaziantep'in birçok yönüyle ülkeye örnek olduğunu belirtti.

Haziran'da yapılacak genel seçimlerin de dostça geçmesini dilediğini söyleyen Şahin,şunları kaydetti:

"Geçtiğimiz seçimlerde ülkeye örnek olacak bir uygulama gerçekleştirdik. Şehrin her bölgesine gelişigüzel bayraklar açılmaması konusunda bütün partiler anlaştık. Bunu birçok şehir beceremedi. Gaziantep bu tür konularda sağduyusu ile her zaman örnek bir davranış sergiliyor. İnşallah bu seçimler de dostça bir ortamda gerçekleşir."

Kent adına doğru yapılan her çalışmanın her zaman yanında olduklarını, eksiklikleri ya da yanlışları paylaştıklarını ifade eden Köse, "Önemli olan kentte hizmettir. Amaç ülkeye, şehrine hizmet yarışı. Bu yarışı da en güzel şekilde gerçekleştirmek gerekir" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti'den CHP'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement