AK Parti'den Diyabetliler Derneğine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Diyabetliler Derneğine Ziyaret

AK Parti\'den Diyabetliler Derneğine Ziyaret

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve parti teşkilatı üyeleri Zonguldak Diyabetliler Derneğini ziyaret etti.

02.08.2014 11:48  Güncelleme: 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve parti teşkilatı üyeleri Zonguldak Diyabetliler Derneği'ni ziyaret etti.

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve parti teşkilatı üyeleri Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi destek istemek için Zonguldak Diyabetliler Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette bir konuşma yapan AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, "Genel Başkanımız, Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımıza destek istiyoruz. Vatandaştan gördüğümüz bir teveccüh var. Esnaf gezilerinde de bunu hissettik. Bilindiği gibi üç tane aday var. İnsanlara diyoruz ki, üç adayı da teraziye koyun. Terazide kim ağır geliyorsa, 10 Ağustos'ta kendi iradenizle ona oy verin. 2002'den 2014'e kadar yaptığı hizmetlerle, liderlikle kendini ispatlamış birisi var. Diğer tarafta da partilerin ortak karar verdikleri, aslında burada parti tabanından ziyade, yukarıda tavandakilerin karar vererek insanlara dayatma olarak getirdikleri bir aday var. Bunların hepsini kıyaslayıp, sandıkta kendi iradelerini yansıtmalarını istiyoruz. Türkiye'de belli bir istikrar seviyesine yükseldik. Huzurlu bir ülkede yaşıyoruz" 10 Ağustos günü sizlerden destek istiyoruz" dedi.

Zonguldak Diyabetliler Derneği Başkanı Çetin Terzioğlu ise, ziyaretten dolayı Karaduman'a teşekkür ederek, "İlk önce bizim derneği ziyaret ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanlığı seçimleri de Türkiye'miz için hayırlı olur" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Diyabetliler Derneğine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement