AK Parti'den Emekli Öğretmenleri Duygulandıran Ziyaretler - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Emekli Öğretmenleri Duygulandıran Ziyaretler

AK Parti\'den Emekli Öğretmenleri Duygulandıran Ziyaretler

Edremit AK Parti Kadın Kolları, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle, Kızılay Huzurevi’nde kalan ile hastanede yatan emekli öğretmenleri ziyaret etti.

24.11.2015 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edremit AK Parti Kadın Kolları, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle, Kızılay Huzurevi'nde kalan ile hastanede yatan emekli öğretmenleri ziyaret etti.

Kadın Kolları Başkanı İlknur Derin Altuntaş ve beraberinde yönetim kurulu üyesi hanımların ziyaretinde emekli öğretmenlerin mutluluğu görülmeye değerdi.

El öperek günlerini kutlayan Ak kadınlara, emekli öğretmenler bu önemli günde hatırlanmaktan dolayı duydukları mutluluğu dile getirdiler. Hasta öğretmenler ise ziyaret ile onur duyduklarını söylediler.

Ülkemizde saygınlığı en yüksek meslek mensuplarının başında öğretmenlerin geldiğine dikkat çeken Ak Parti Edremit İlçe Başkanı Metin Örkçü, '24 Kasım Öğretmenler Günü' nedeniyle yayınladığı mesajda, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi, bu mesleği gönülden sevmeyen, kendini bu işe adamayan hiç kimse, gerçek manada bir öğretmen olamaz. Geleceğin güvencesi eğitime, eğitim ise öğretmene dayalıdır. Öğretmenlerimizin ülkemizin dört bir yanında nasıl fedakarca görev yaptıklarını görüyoruz, biliyoruz. Bu nedenle1928 yılında Atatürk"ün Millet Mektepleri Başöğretmeni olduğu 24 Kasım, 1981 yılında "Öğretmenler Günü" olarak kutlanan, öğretmenlerimizin günlerini kutlarım" - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Emekli Öğretmenleri Duygulandıran Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement