AK Parti'den Engellilere Sandalye ve Tablet - Son Dakika
Güncel

AK Parti'den Engellilere Sandalye ve Tablet

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Iğdır'da yaşayan engelli 4 kardeşe engelli sandalyesi ve tablet hediye edildi.

11.08.2016 20:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Iğdır'da yaşayan engelli 4 kardeşe engelli sandalyesi ve tablet hediye edildi.

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, genel merkezin Kardeş İl Projesi kapsamında AK Parti Iğdır Kadın Kolları Başkanlığı ile birlikte "Kardeş İl Projesi" kapsamında geçen ay ziyaret ettiği Iğdır'ın Halfeli beldesindeki 4 engelli çocuğu bulunan aileye verdiği sözü tutarak tablet gönderdi.

Hediyeler, AK Parti Iğdır İl Başkanı Ahmet Tutulmaz ve AK Parti Iğdır Kadın Kolları Başkanı Nurgül Güneş tarafından engelli kardeşlere teslim edildi.

Tutulmaz, yaptığı açıklamada, parti olarak her zaman vatandaşların yanında olduklarını belirterek, "Sakarya ve Iğdır kadın kolları teşkilatlarımız bu aileyi ziyaret ettiler. Bu çocuklarımızın hayatlarını daha iyi sürdürebilmeleri için engelli arabası hediye ettiler. Sakarya kadın kolları teşkilatımız, Kocadeniz kardeşleri sürekli arıyorlar, bugünde yine tablet bilgisayar gönderdiler, bizde çocuklarımıza vermek için geldik." dedi.

Engelli gençlerden Arif Kocadeniz ise, "AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu'na bize bu hediyeleri gönderdiği için çok teşekkür ediyorum. Bu manada bizi düşünen AK Parti Iğdır teşkilatına teşekkür ediyorum." diye konuştu.

AK Parti\'den Engellilere Sandalye ve Tablet
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti'den Engellilere Sandalye ve Tablet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement