AK Parti'den Esnaf Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Esnaf Ziyaretleri

AK Parti\'den Esnaf Ziyaretleri

AK Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, beraberindeki heyetle birlikte esnaf ziyaretleri yaptı.

06.03.2013 12:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, beraberindeki heyetle birlikte esnaf ziyaretleri yaptı.

Esnaf ve vatandaşların sorun ve isteklerini dinleyen Başkan Mustafa Zahit, Uçaksavar, Kapaklı Pasajı ve Sarayönü Caddesi'ndeki esnafı ziyaret ederken vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Zahit, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Başkan Zahit, problemlerini dinlediği esnafa AK Parti iktidarının Şanlıurfa'ya yönelik yapmakta olduğu yatırımlar hakkında bilgi verdi. Şanlıurfa'ya ihtiyaç duyulan tüm hizmetleri sunmanın gayreti içersinde olduklarını belirten Zahit, bu anlamda gecelerini gündüzlerine katarak çalıştıklarını, halkın hizmetkarı olduklarını söyledi. Başkan Zahit, şunları söyledi:

"AK Parti iktidarı olarak Şanlıurfa'ya hak ettiği hizmetleri getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Urfa'mıza başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Bakanımız Faruk Çelik ve milletvekillerimizin çabalarıyla 4 yılda 400 proje en güzel şekilde devam ediyor. Kısa bir süre içinde tamamlanacak projelerle Şanlıurfa'mız bambaşka bir şehir olarak hizmet sunacaktır. Şanlıurfa'daki projeler ve hizmetler tamamlandığında bölgemizde yaşayanların yaşam standardı yükselecektir. Bu hizmet eserlerinin tamamlanmasıyla birlikte binlerce işsizimize istihdam sağlanmış olacaktır. Bunlar bizim gurur ve mutluluk kaynağımızdır. Vatandaşlarımızı mutlu görmek, onların sorunlarının çözüme kavuşturulmasına vesile olmak bizim en önemli hedefimizdir."

Ziyareti sırasında etrafını saran çocuklarla sohbet eden ve derslerine çok çalışmaları gerektiğini kaydeden AK Parti Merkez İlçe Başkan Mustafa Zahit, yanında getirdiği hediyeleri de çocuklara dağıttı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Esnaf Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement