AK Parti'den Hanımlar Buluşması - Son Dakika
Politika

AK Parti'den Hanımlar Buluşması

AK Parti\'den Hanımlar Buluşması

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları tarafından düzenlenen ‘Hanımlar Buluşması’nda AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat, İstanbul’da görev yapan kadın konsoloslarla ve konsolos eşleriyle bir araya geldi.

25.05.2015 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları tarafından düzenlenen 'Hanımlar Buluşması'nda AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat, İstanbul'da görev yapan kadın konsoloslarla ve konsolos eşleriyle bir araya geldi.

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları'nın düzenlediği 'Hanımlar Buluşması' bugün Eminönü'nde bulunan Sepetçiler Kasrı'nda gerçekleşti. Toplantıya AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat, Bulgaristan İstanbul Başkonsolosu Angel Angelov, Fransa İstanbul Başkonsolosu Muriel Domenach, İsviçre İstanbul Başkonsolosu Monica Schmutz Kırgöz, Cezayir İstanbul Başkonsolosu Bahia Lebcir başta olmak üzere İstanbul'da görev yapan Kadın konsoloslar ve konsolos eşleri katıldı.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat, yabancı konuklarıyla tek tek ilgilendi. Onlara AK Parti'nin kadınlara verdiği önemi anlatan AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Polat, toplantı sonrası basın mensuplarının sorularını cevapladı.

AK Partili İffet Polat, AK Parti'nin toplumun kendi içinden çıktığını söyleyerek, "AK Parti, ayrıcalıklı sınıfların olmadığı bilakis halkın değerleriyle bütünleşmiş, Türkiye'ye hizmet etmek isteyen bütün kesimlerin kucaklayan bir Türkiye partisi olmakla beraber, kendi coğrafyasındaki halklar tarafından da sempati gören, takip edilen dünyaya söyleyeceği yeni şeyler olan bir partidir. AK Parti İstanbul İl Kadın kolları bir milyon yüz elli binin üzerinde üyesiyle dünyanın en büyük sivil kadın toplum kuruluşlarından biridir. Kadınlarımızın her alanda desteklenmesi, Türkiye'nin büyümesi hem iş gücü, hem entelektüel anlamda katkı sunmaların teşvik eden bir partidir" dedi.

Kadın Milletvekili adaylarının seçimine de değinen İffet Polat, "Kadın milletvekili adaylarını seçerken de sadece nicelik açısından değil niteliklerini de ön planda tutarak bir çalışma gerçekleştirdik. Bütün kadın adaylarımız başarı hikayeleri olan, toplumsal karşılıkları olan kişilerdir. Biz onların hepsinin meclise girebilmesi için sahada çok sıkı çalışıyoruz" diye konuştu.

Yaptığı görüşmelerde seçimleri de değerlendirdiklerini söyleyen Polat, "Konsolos hanımlarla konuştuğumuzda AK Parti'nin birinci çıkacağından hiçbirinin kuşkusu yok. Sahada vatandaşın teveccühünü, ilgisini alakasını, AK Parti'yle olan bütünleşmişliğini görüyoruz. Onlara 7 Haziran akşamı AK Parti'nin zaferinde beraber olmayı teklif ettim. Onlar da çok mutlu oldular. İnşallah 7 Haziran'da tekrar büyük bir başarı hikayesi yazacağız. Kimsenin endişesi olmasın" ifadelerini kullandı.

Toplantı, hep beraber çekilen aile fotoğrafıyla son buldu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti'den Hanımlar Buluşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement