AK Parti'den Kamu-Sen'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Kamu-Sen'e Ziyaret

AK Parti\'den Kamu-Sen\'e Ziyaret

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş ve milletvekilleri, Kamu-Sen Kütahya İl Temsilciliğini ziyaret etti.

01.04.2017 20:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş ve milletvekilleri, Kamu-Sen Kütahya İl Temsilciliğini ziyaret etti.

Başkan Çetinbaş, referandum çalışmaları kapsamında, milletvekilleri Mustafa Şükrü Nazlı ve İshak Gazel ile Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz ile birlikte, Türkiye Kamu-Sen Kütahya İl Temsilciliğini ziyaret ederek, sendikanın başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle bilgi alış verişinde bulundu.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, "Ben, hem katılım oranı açısından, hem de alacağımız sonuç açısından en iyi neticeye alacağımıza yürekten inanıyorum. 16 Nisan'da gerçekleştireceğimiz referandumun Kütahya açısından yeni bir rekorun habercisi olacağına inanıyorum" diye konuştu.

AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin rejim değil, bir hükümet sistemi değişikliği olduğunu ifade etti.

Türkiye'nin dünyanın çok stratejik bir bölgesinde olduğuna vurgu yapan AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı, "Bu topraklarda yaşayan insanların şöyle bir özelliği var; Dünyada birçok devlet var, ama tarih yapan, tarihin özdesi olan, oyun kuran, oyun bozma yeteneğine sahip çok az ülke var. İşte Türkiye bunlardan bir tanesi. Bu nedenle ülkemizi kontrol altında tutmak ve zayıflatmak için rekabet eden ülkeler tarafından sürekli taarruzlara açık hale geliyoruz" şeklinde konuştu.

Türkiye Kamu-Sen Kütahya İl Temsilcisi Mehmet Karabekir, 15 Temmuz sonrası oluşan Yenikapı ruhunun devam etmesi gerektiğini, Türkiye Kamu-Sen her zaman ülkesinin ve devletinin yanında yer aldığını ve üyelerinin vatansever kişilerden oluştuğunu söyledi. Karabekir, AK Parti tarafından kurumlarına yapılan ziyaretlerin daha sık olması temennisinde bulundu.

Karabekir, ziyaretleri sebebiyle Çetinbaş, Gazel ve Nazlı'ya üzerinde Türkiye Kamu-Sen'in ambleminin bulunduğu birer çini tabak takdim etti.

Ziyarette, Türkiye Kamu-Sen Kütahya İl Temsilciliğine bağlı şube başkanları ve yönetim kurulları da hazır bulundu. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Kamu-Sen'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement