AK Parti'den Kardef'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Kardef'e Ziyaret

AK Parti\'den Kardef\'e Ziyaret

AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, Karadeniz Görme Engelliler Derneği(KARDEF) Başkanı Faruk Teber’i dernek binasında ziyaret etti.

16.11.2015 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, Karadeniz Görme Engelliler Derneği(KARDEF) Başkanı Faruk Teber'i dernek binasında ziyaret etti.

Ziyarette açıklamalarda bulunan AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, "Karadeniz Görme Engelliler Derneği'ni ilk ziyaret etmek istedik. Yoğun bir seçim temposu geçirdikten sonra artık sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edeceğiz. Her türlü sorunlarınızı biliyoruz ve bunlar için sizleri ziyaret ederek sizlere her konuda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sizlere çok önem veriyoruz. Dernek faaliyetlerinizi takip ediyor ve sizlerin bu konuda yaptığınız faaliyetlerden dolayı tebrik ediyorum. Engelli olduğunuz halde bu derneği kurarak diğer engellilere yardımcı olmak için burada etkinlikler yaparak onlarında sorunlarını çözmeye çalışıyorsunuz" dedi.

Nazik ziyaretlerinden dolayı AK Parti Fatsa İlçe Teşkilatına teşekkür eden Karadeniz Görme Engelliler Derneği Başkanı Faruk Teber, "2007 yılında bu derneğimizi kurduk. 7 çeşit engelli grubuna hizmet eden bir derneğiz. Birçok etkinliği burada gerçekleştirerek engelli arkadaşlarımıza yardımcı oluyoruz. Bu sayede engelli arkadaşlarımız devletimizin belli kurumlarında çalışıyor ve evlerini geçindiriyorlar. Bizlere destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Ziyaretleriniz bizlere önem verdiğinizi gösterir. Herkese çok teşekkür ediyorum derneğimiz adına" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Kardef'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement