AK Parti'den Kaymakam Meşeli'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Kaymakam Meşeli'ye Ziyaret

AK Parti\'den Kaymakam Meşeli\'ye Ziyaret

AK Parti Selendi İlçe Teşkilatı Kaymakam Hasan Meşeli’yi makamında ziyaret etti.

10.03.2015 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Selendi İlçe Teşkilatı Kaymakam Hasan Meşeli'yi makamında ziyaret etti.

AK Parti Selendi İlçe Başkanı Muharrem Sezer'in Manisa'da toplantıda olması nedeniyle AK Parti Teşkilatını Başkan Yardımcısı Yusuf Kılıç temsil etti. Kaymakam Meşeli'ye gerçekleşen ziyarette Belediye Meclis üyesi Sadettin Gökdeniz, Gençlik Kolları Başkanı Barış Karagöz ile İlçe yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Meşeli, "Temmuz ayına kadar buradayım. Bu zaman zarfında yapacağımız hizmetler, siyasilerin desteğiyle daha hızlı ve verimli olacaktır. Koordineli bir çalışmayla her işin üstesinden geleceğiz. Selendi, Manisa'nın en uzak ilçesi olmasına rağmen büyük ölçüde yatırımlar almıştır ve almaya da devam edecektir. Bunun için tüm siyasi partiler elini taşın altına sokmalıdırlar" dedi.

AK Parti İlçe Başkanlığını temsil eden Başkan Yardımcısı Yusuf Kılıç ise, "Geç kalmış bir ziyaret gerçekleştiriyoruz. Bu bizim eksikliğimiz özür diliyoruz. Bundan sonra amacımız hizmet ve ilçemizin kalkınmasına katkı sunmaktır. Bu ölçüde olacağını düşündüğünüz her konuda her türlü desteği vermeye hazırız. Uşak Organize sanayi bölgesi için yapılan çalışma neticesinde şu an için yaklaşık 70 kişi istihdam ediliyor. İnşallah bu sayı daha da artacak. Bu çalışmayı başlattığınız için ilçemiz adına sizlere teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Kaymakam Meşeli'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement