AK Parti'den Mardin'e Yardım Tırı - Son Dakika
Güncel

AK Parti'den Mardin'e Yardım Tırı

AK Parti Osmaniye İl Başkanlığı tarafından terörden etkilenen vatandaşlar için başlatılan kampanyada toplanan yardım malzemeleri Mardin'e gönderildi.

05.02.2016 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Osmaniye İl Başkanlığı tarafından terörden etkilenen vatandaşlar için başlatılan kampanyada toplanan yardım malzemeleri Mardin'e gönderildi.

Partinin Sosyal İşler Başkanlığının düzenlediği kampanya ile toplanan kuru bakliyat, battaniye, mutfak eşyası, elektrikli ısıtıcı, çocuk bezi, mama, ayakkabı, kaban ve kazak gibi malzemeleri taşıyan tır, parti binası önünden uğurlandı.

AK Parti Sosyal İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Banu Başlamış Asker, törende yaptığı konuşmada, doğuda terörden etkilenen vatandaşlar için "Hep birlikte Türkiye'yiz biz" adı altında yardım kampanyası başlatıldığını belirtti.

Yardım kampanyasının il genelinde düzenlendiğini belirten Asker, şunları kaydetti:

"Devletimiz terörden ötürü evlerini terk eden ve zorunlu olarak başka ilçelere, mahallelere göç eden vatandaşlara her türlü yardımı yapıyor. Bizde ilimizde başlattığımız kampanya ile mağdur ailelerimize desteğimizi gösteriyoruz. İhtiyaç malzemelerinin temin edilerek isteyen ailelere ulaşmasını sağlayacağız. Osmaniye'den yardım tırımız yola çıkıyor ve Mardin'e gidiyor. Biz Kürdüz, Arabız, Türk'üz ama birlikte Türkiye'yiz ve hep birlikte kardeşiz. Bu kardeşliğimizin nişanesi olarak da böyle bir etkinliğe destek veriyoruz. Bu yardımlar devam edecektir. Çünkü biz birlikte Türkiye'yiz, birlikte yaşama iradesi sergiliyoruz."

AK Parti İl Başkanı Hamza Tor da, teşkilat olarak her zaman yardım bekleyenlerin yanında olduklarını belirtti.

AK Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal ise, terörle mücadelede kararlı adımlar atıldığını, AK Parti teşkilatlarının terörden etkilenen vatandaşların yanında olduğunu gösterdiğini kaydetti.

Konuşmalardan sonra yardım tırı Mardin'e uğurlandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti'den Mardin'e Yardım Tırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement