AK Parti'den Özalp ve Saray'a Çıkarma - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Özalp ve Saray'a Çıkarma

AK Parti\'den Özalp ve Saray\'a Çıkarma

AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, partililerle Özalp ve Saray teşkilatlarını ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi.

15.03.2013 09:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, partililerle Özalp ve Saray teşkilatlarını ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi.

AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, beraberindeki İl Başkan Yardımcısı Abdullahat Arvas, il yönetim kurulu üyeleri Kadir Tugay, Murat Otaci, Cevdet Özçoban ve Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Fethi Yıldız ile Özalp ve Saray ilçelerine çıkarma yaptı. İlk olarak Özalp ilçesine gelen Abdullah Aras ve beraberindekiler, burada AK Parti İlçe Başkanı Naif Önder ve yönetiminin hazır bulunduğu teşkilat bürosunda bir toplantı düzenlediler. Partinin birlik ve bütünlüğünün pekiştirildiği toplantıda, ilçenin ve köylerin talep ve sorunlarına karşılık vatandaşları memnun edecek şekilde en iyi çözümü sunabilmenin istişaresi yapılarak, AK Parti çalışmalarının daha etkin düzeyde gerçekleştirilmesi yönünde karşılıklı görüşmeler yapıldı. Ardından beraberindeki heyetle birlikte toplantı sonrası ilçede yeni yapılan İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret eden Aras, burada öğrencilerle selamlaşarak kısa süre sohbet ettikten sonra okul müdürü Yakup Bayram'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrası ise Özalp Devlet Hastanesi Başhekimi Barış Özyaşar'ı ve İlçe Müftüsü Muhammet Aydın'ı ziyaret eden Aras ve heyeti, böylelikle Özalp programlarını tamamlayarak Saray ilçesine geçtiler.

Abdullah Aras ve beraberindeki partili heyet, AK Parti Saray İlçe Başkanı M. Şerif Çevik ve yönetimi tarafından karşılandı. Partinin ve ilçenin gündemine ilişkin konular üzerinde toplantı düzenleyen ve karşılıklı istişarenin yapıldığı toplantı sonrası Belediye Başkan Vekili Yasin Bayram'ı ziyaret ettiler. Belediyenin çalışmaları ile ilgili sohbet ettikten sonra ziyaret programlarını tamamlayan Aras ve beraberindekiler ilçeden ayrıldılar. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Özalp ve Saray'a Çıkarma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement