AK Parti'den Sarıyer'de İktidara Yürüyüş Gecesi - Son Dakika
Güncel

AK Parti'den Sarıyer'de İktidara Yürüyüş Gecesi

AK Parti\'den Sarıyer\'de İktidara Yürüyüş Gecesi

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen “Sarıyer’de İktidara Yürüyüş Gecesi” ve AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Adayları’nın” tanıtım programında büyük coşku yaşandı.

25.03.2014 23:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen "Sarıyer'de İktidara Yürüyüş Gecesi" ve AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Adayları'nın" tanıtım programında büyük coşku yaşandı. TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Kuzu, "Başbakan Erdoğan ile dik durduğu için uğraşıyorlar" dedi.

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı tarafından Türker İnanoğlu Maslak (TİM) Show Center'da, "Sarıyer'de İktidara Yürüyüş Gecesi" ve "AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Adayları" tanıtım programı düzenlendi. Programa, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Engin Güvenç, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, AK Parti Sarıyer Gençlik Kolları Başkanı Kadir Cebeci, AK Parti Sarıyer mevcut meclis üyeleri, AK parti Sarıyer yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Programda ilk olarak Sarıyer'in tanıtım filmi gösterildi. Ardından salona gelen protokol üyeleri, partililer tarafından büyük coşkuyla karşılandı. Sahneye gelen protokol üyeleri partilileri bir süre selamladıktan sonra yerlerine geçti. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy'un seçim çalışmaları kapsamında ilçede yaptığı çalışmalarından oluşan slayt gösterimi yapıldı. Slayt gösteriminin ardından salondakilerin gösterdiği büyük coşkuyla sahneye çıkan Özsoy, salondaki coşkunun her şeyini bitirdiğini belirterek, "Kimse sizin önünüzde duramaz. Allahın izniyle bu olay bitmiştir. Bu sizin eserinizdir" dedi. Sedat Özsoy, "Hakikaten en birliği yaparak yaklaşık 2 buçuk aydan beri sizlerle beraber Sarıyer'i karış karış gezdik. İşte zafer bu, inanç bu inanç. Biz bir aileyiz, biz bit bütünüz. Bunu kimse yıkamaz. Biz yapacaklarımızı bir bir anlatıyoruz. Ancak hiçbir şey yapamayanlar mahallelerde bizleri kötülemek için dolaşıyorlar. Bunun hesabı verecekler. Biz yalanla dolanla iş yapmayız. Biz söz verir yaparız. Bizim Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ımız var. 30 Marttan sonra şu kardeşiniz Sedat Özsoy ile beraber İstanbul'u da Sarıyer'i de ayağa kaldıracağız. Hizmet geliyor hizmet. Sarıyer'e huzur geliyor. Bizim başka beklentimiz yok. Biz sadece hizmet için bu ülke, bu insanlar için mücadele edeceğiz. Bunun sözünü verdik bizi başka hiç kimse durduramaz" ifadelerini kullandı.

"SARIYER'İN BORÇLARINI ÖDEYECEĞİZ"

Sarıyer'in yıllarca birikmiş büyük sorunları olduğunu ifade eden Özsoy, "Bunları hep beraber 2 aydan beri anlatıyoruz. Bunları yapmak bizim boynumuzun borcu oldu. Halkımıza sözler veriyoruz. Bunlar böyle seçim üstü verilen hani 3 ayda tapu vereceğim sözleri değildir. Biz sözümüzü verdik mi onun arkasında dururuz. Ben 5 senedir görev yaptım. Beni artık anlatmaya gerek yok. Biz 24 saat uyumamak için o hizmetleri bir bir yapmak için söz verdik. Öyle sadece halkımızı kandıralım, oyları alalım, ondan sonra 5 sene gidip yatalım. Sarıyer'i de gırtlağına kadar borca bırakalım. Biz o borçları da ödeyeceğiz. O hizmetleri de yapacağız" şeklinde konuştu.

Neferlerin mazbatayla son noktaya kadar gideceklerini vurgulayan Sedat Özsoy, "Neticeyi almadan onu bırakmak yok. Bakın bütün bu emekler orada bitiyor. Ondan sonra hep hizmet ama önce o bayrağı Sarıyer Belediyesi'nin burçlarına gitmek zorundayız. İşte o sandıkları sahip çıkmak zorundayız. O sandıklar bizim emeğimizdir. O sandıklar sizin emeğinizdir" dedi.

Sarıyerlim işaret aldığın gün atandan yürüyeceksin, millet yürüyecek arkandan, size selam getirdim Recep Tayyip Erdoğan'dan diyerek sözlerine başlayan AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın da, "Bugün muhteşemsin Sarıyer. İşaretleri veriyorsun. Birileri hesap yapıyor ama bu hesaplar geri dönüyor. Meydanlardan geri dönüyor. Meydan şunu söylüyor; Malatya, Sivas, Adıyaman, Rize diyor ki; biz yiğit adamı, uzun adamı Recep Tayyip Erdoğan'ı çok seviyoruz" ifadelerini kullandı.

"KADİR BEY AŞAĞIDA ÇALIŞIYOR, BAZILARI DA YUKARIDA ÇALIŞIYOR"

Sarıyer'e bir müjde vererek konuşmalarına başlayan TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu ise, "Sedat başkanım bu iş tamamdır. Benden söylemesi. Hayırlı uğurlu olsun. Biz Sarıyer'i Sarıyer'in gerçek evladına teslim ediyoruz. Aslında Sedat başkan o makama yabancı değildir. Biz aslında işi Sarıyer'in kendi çocuğuna veriyoruz. Bu işi en iyi o yapar diyor. Şimdi büyükşehir de Kadir Topbaş bir dünya markasıdır. AK Parti'nin hakikaten yüz akı olan bir ağabeyimizdir. Ağabeylik sıfatı zordur. Birine ağabey dediyseniz o adamın ailede, toplumda işi zordur. Önderlik yapması gerekir marka adamdır. Kadir beyin farklı bir yanı var o da İstanbul beyefendisidir. Yaptıklarını anlatmama gerek yok eserleri ortadadır. Sarıyer'den başlayın İstanbul'a kadar gidin her yerde bir eserini görürsünüz. Asıl Kadir Topbaş'ın yaptığı çalışmalar aşağıdadır. Bunlar da metro çalışmalarıdır. Kadir bey aşağıda çalışıyor, bazıları da yukarıda çalışıyor" diye konuştu.

"BAŞBAKANLA DİK DURDUĞU İÇİN UĞRAŞIYORLAR"

Gezi Parkı olayları ve 17 ile 25 Aralık'taki operasyonlara değinen Kuzu, "Gezi parkı olaylarının 17 ve 25 Aralık'taki operasyonla aynıdır. Biri onun öbür türü diğeri de yasa türüdür. Gezi olaylarının sonunda bir heyet kuruldu. Onlar Bülent Arınç'la oturdular. Pazarlık yaptılar. Dediler ki, birincisi Vali'yi alın görevden, belki hatası vardır düşünülür konuşulabilir. İkincisi olarak da Emniyet Müdürü'nü istemiyoruz dediler tabi bu da konuşabilir bir meseledir. Buraya efendim askeri kışla yapma burası park kalsın dediler, burası da düşünülebilir. Bundan sonrasında 3. köprüyü yapmayın dediler. Hale bak. Efendim Kanal İstanbul'u yapmayacaksınız. 3. havaalanının yapmayacaksınız dediler. Şimdi renginiz ortaya çıktı. Başbakan geldi ne dedi? 'Sen Kimsin Ulan! Sen Kimsin' Bakın o aynı adamlar o devasa 130 milyar dolarlık eseri yapacak olan iş adamlarını 17 ve 25 Aralık operasyonunda tüm malları el koydular. Bir kuruş para harcayamaz hale getirdiler. Sebep ne? O 3 eseri yaptırmamak. Allahtan Yüksek Mahkeme olayın farkında vardı ve tedbiri kaldırdı. Tayyip bey, bazı ülkelere bu tuzakların kurulduğu bildikleri için dur dediler. Dik durdukları için uğraşıyorlar. Yoksa başka başbakanlar gibi onların dediklerini yapsaydı bu da mesele değil" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Kuzu, Aşkın ve Özsoy tarafından Sarıyer'in mevcut belediye meclis üyelerine plaket takdim edildi. Daha sonra AK Parti Sarıyer Belediye Meclis üyesi adayları tanıtıldı. Aday tanıtımının ardından konsere geçildi. Sanatçı Uğur Işılak birbirinden güzel türküleriyle adeta salondakileri büyüledi. "Her şey Türkiye'm için" türküsüyle sahneye çıkan Işılak türküsünü şiirle bitirdi. Işılak geceye katılan partililere unutulmaz anlar yaşattı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AK Parti'den Sarıyer'de İktidara Yürüyüş Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mudanya'da yapılan radar hız denetimlerinde 20 sürücüye 81 bin lira ceza
    10:41 Mudanya'da yapılan radar hız denetimlerinde 20 sürücüye 81 bin lira ceza

    Mudanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri, Bursa Asfaltı Mudanya istikametinde gerçekleştirdikleri denetimlerde aşırı hız yapan sürücülere cezai işlem uyguladı. Denetimlerin halkın güvenliği açısından önemli olduğu vurgulanırken, 20 sürücüye toplamda 81 bin lira ceza kesildi. Emniyet güçleri, denetimlerin devam edeceğini belirtti.

  • Ermenek'te otomobil ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
    10:41 Ermenek'te otomobil ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

    Karaman'ın Ermenek ilçesine bağlı Güneyyurt beldesi girişinde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile motosiklet çarpıştı. Kazada, motosiklet sürücüsü ve arkasında yolcu olarak bulunan 2 kişi yaralandı. Yaralılar, hastaneye kaldırıldı.

  • İnegöl'deki Sandalye Fabrikasında Yangın
    10:41 İnegöl'deki Sandalye Fabrikasında Yangın

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde bulunan bir sandalye fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekipleri ve çalışanların müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangınla ilgili polis ekipleri tarafından tahkikat başlatıldı.

  • Adıyaman'da Otomobil Tarlaya Yuvarlandı: 2 Yaralı
    10:41 Adıyaman'da Otomobil Tarlaya Yuvarlandı: 2 Yaralı

    Adıyaman'da sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, taklalar atarak tarlaya yuvarlandı. Kazada otomobil sürücüsü ve yanındaki bir kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Kütahya Belediye Başkanı İsraf Kültürüne Son Verecek
    10:39 Kütahya Belediye Başkanı İsraf Kültürüne Son Verecek

    Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, israf kültürünü ortadan kaldırmak için makam araçlarını havuza aldıklarını ve bütün ihaleleri durdurduklarını açıkladı. Başkan Kahveci, usulsüzlük ve yolsuzluklara bulaşanların hesap vereceğini belirtti.

  • Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, vatandaşların rahatı için gece gündüz çalışacak
    10:39 Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, vatandaşların rahatı için gece gündüz çalışacak

    Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, belediye dış birimlerini ziyaret ederek çalışmaları değerlendirdi ve gece gündüz çalışacaklarını ifade etti.

  • Antalya'da teleferik kazası sonrası Karadeniz Bölgesi'nde tatbikat yapıldı
    10:38 Antalya'da teleferik kazası sonrası Karadeniz Bölgesi'nde tatbikat yapıldı

    Antalya'da meydana gelen teleferik kazasının ardından Karadeniz Bölgesi'ndeki en uzun mesafeli teleferik tesisinde tatbikat gerçekleştirildi. Tatbikatta arıza durumunda mahsur kalan vatandaşların kurtarılması senaryosu uygulandı. İstasyon görevlisi, teleferik sistemlerinin güvenli olduğunu ve kurtarma işlemlerinin hızlı bir şekilde gerçekleştirilebildiğini belirtti.

  • Başkan Büyükkılıç, Pınarbaşı'da KAYMEK kursiyerleri ve esnaflarla buluştu
    10:36 Başkan Büyükkılıç, Pınarbaşı'da KAYMEK kursiyerleri ve esnaflarla buluştu

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi'ni ziyaret ederek KAYMEK kursiyerleri ile bir araya geldi. İlçe esnafları ile de buluşan Başkan Büyükkılıç, Pınarbaşı'da çalışmaları süren park bahçe düzenlemelerini de yerinde inceledi ve çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.


Advertisement