AK Parti'den Şehit ve Gazi Aileleri Derneklerine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Şehit ve Gazi Aileleri Derneklerine Ziyaret

AK Parti\'den Şehit ve Gazi Aileleri Derneklerine Ziyaret

AK Parti Kütahya İl Başkanı İshak Gazel, yönetim kurulu üyeleri Ümmühan Şapçı, Hayri Öz, İsmet Öz ve Mehmet Er ile birlikte Muharip Gaziler Derneği Kütahya Şube Başkan Vekili Mehmet Okuyan ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kütahya Şube Başkanı Ahmet Asım Okat’ı ziyaret etti.

22.09.2014 20:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kütahya İl Başkanı İshak Gazel, yönetim kurulu üyeleri Ümmühan Şapçı, Hayri Öz, İsmet Öz ve Mehmet Er ile birlikte Muharip Gaziler Derneği Kütahya Şube Başkan Vekili Mehmet Okuyan ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kütahya Şube Başkanı Ahmet Asım Okat'ı ziyaret etti.

Kuyan ve Okat ile tüm gazilerin gününü kutlayan Gazel, şehitlik ve gaziliğin Allah katında en yüce mertebe olduğunu dile getirdi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kütahya Şube Başkanı Ahmet Asım Okat, çıkartılan yasa ile şehit ve gazi yakınları için önemli iyileştirmeler getirildiğini ifada etti. Okat, "Şehit ve gazi yakınlarının sorunlarının çözülmesinde emeği geçen başta hükümet yetkilileri olmak üzere herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Şehit ve Gazi Aileleri Derneklerine Ziyaret - Son Dakika


Advertisement