AK Parti'den Sevgi İzi Projesine Bir Kez Daha Destek - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Sevgi İzi Projesine Bir Kez Daha Destek

AK Parti\'den Sevgi İzi Projesine Bir Kez Daha Destek

Televizyon programı yapımcısı Müge Anlı tarafından başlatılan ‘Sevgi izi’ adlı, “Özel çocukların kaybolmaları halinde daha çabuk bulunabilmelerine yardımcı olan” projenin Orhangazi’deki 3. etabı AK Parti Orhangazi ilçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından gerçekleştirildi.

12.05.2016 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Televizyon programı yapımcısı Müge Anlı tarafından başlatılan 'Sevgi izi' adlı, "Özel çocukların kaybolmaları halinde daha çabuk bulunabilmelerine yardımcı olan" projenin Orhangazi'deki 3. etabı AK Parti Orhangazi ilçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından gerçekleştirildi.

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Kaya, Kadın Kolları Başkanı Nesrin Yurdakul, Gençlik Kolları Başkanı Bilal Özbey ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin katıldığı 'Sevgi İzi' programında 23 zihinsel engelli çocuğun koluna kaybolmamaları için dövme yapıldı.

"KOLLARINA DÖVME İŞLEMİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ"

Programda konuşan AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Kaya, Orhangazi'nin geçmişten bugüne engelliler için özel bir ilçe olduğuna dikkat çekerek, "Bugünde gerek ilçe teşkilatımızın çalışmaları gerek Belediyemizin çalışmaları, gerekse sivil toplum kuruluşlarımızın çalışmaları ile engellilerimizin sorunlarının çözümü noktasında iyi durumdayız. Bugün üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz 'Sevgi izi' projemiz ile 23 yavrumuza daha kaybolmaları halinde bulunmalarını kolaylaştırmak amacı ile kollarına dövme işlemini gerçekleştiriyoruz. Sevgi izi çalışmalarımızda özveri ile çalışan başta kadın kolları başkanımız ve yönetim kuruluna teşekkürlerimi ifade ediyorum. Bu yavrularımızın yetiştirilmesinde büyük bir özveri gösteren tüm annelerimize şükranlarımı sunuyorum" dedi.

23 ÇOCUĞA SEVGİ İZİ

Sevgi izi projesi ilk olarak televizyon yapımcısı Müge Anlı tarafından başlatıldı ve kısa zamanda tüm ülke geneline yayıldı. Zihinsel engellilerin kollarına uygulanan seri numaralı dövme ile çocukların kaybolmaları halinde bulan kişinin en yakın emniyet teşkilatına götürmesi sonucu sistemden ailesine kolaylıkla ulaşılmasını sağlıyor. Orhangazi'de projenin 3.etabında 23 özel çocuğun koluna sevgi izi yapıldı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Sevgi İzi Projesine Bir Kez Daha Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement