AK Parti'den Seyitgazi'de Miting Gibi Seçim Koordinasyon Merkezi Açılışı - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Seyitgazi'de Miting Gibi Seçim Koordinasyon Merkezi Açılışı

AK Parti\'den Seyitgazi\'de Miting Gibi Seçim Koordinasyon Merkezi Açılışı

AK Parti Seyitgazi İlçe Başkanlığı'nın seçim çalışmalarını yürüteceği Seçim Kordinasyon Merkezi, düzenlenen törenle açıldı.

24.02.2014 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Seyitgazi İlçe Başkanlığı'nın seçim çalışmalarını yürüteceği Seçim Kordinasyon Merkezi, düzenlenen törenle açıldı.

Açılış törenine, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan, Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Harun Karacan ve Ak Parti Seyitgazi Belediye Başkan adayı Hasan Kalın'ın yanı sıra binlerce vatandaş katıldı. Yaptığı konuşmada kalabalığa seslenen Ak Parti Seyitgazi Belediye Başkan adayı Hasan Kalın, Seyitgazi'nin tarihi ve kültürel yapısını ön plana çıkartarak Seyitgazi'yi dünyaya tanıtacaklarını söyledi. AK Parti sayesinde köylerinde ilçe statüsünde hizmet alacağını ve artık onların da mahalle olduğunu belirten Kalın, "Bugün Seyitgazimiz, Kırka'sıyla, Doğançayır'ıyla ve diğer 45 köyümüzle birlikte daha da güçlü hale gelmiştir. Seyitbattalgazi, Üryanbaba, Sücaaddin Veli türbemiz, Bor madenimiz ve başlı başına tarihi bir dokuya sahip olan Seyitgazimiz artık Eskişehir'in yükselen yıldızı olacaktır" dedi.

Seyitgazi'nin fiziki,sosyal, kültürel, ekonomik açıdan bir bütün olarak gelişimine katkı sağlamak için elele vereceklerini belirten Ak Parti Seyitgazi Belediye Başkan adayı Hasan Kalın, "Birlikte yapacağımız işbirliği ile hiç durmadan gece gündüz demeden çalışacağız. Bölgemizin kalkınması için yeni fabrikalarımız kurulacak. Artık Seyitgazi ilçemizde işsiz gencimiz kalmayacak. Hizmetkarınız olmak için buradayım. Burasını miting alanına çevirdiğiniz için sizlere sonsuz teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından AK Parti Seyitgazi İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılış kurdelası kesildi. Halkın arasına girerek tek tek tokalaşan Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Harun Karacan ve Ak Parti Seyitgazi Belediye Başkan adayı Hasan Kalın'a vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu.

Öte yandan Ak Parti, Cevizli, Bardakçı ve Ayvalı köylerinde de yoğun bir katılım ile Seçim ve Koordinasyon Merkezini açtı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Seyitgazi'de Miting Gibi Seçim Koordinasyon Merkezi Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement