AK Parti Denizli İl Kongresine Doğru - Son Dakika
Yerel

AK Parti Denizli İl Kongresine Doğru

AK Parti Denizli Milletvekili Uçar: "AK Parti, bu milletin alın yazısıdır, bu milletin kaderidir"

27.01.2015 20:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, Türkiye'de siyaset sahnesinde AK Parti'nin alternatifi bulunmadığını savunarak, "AK Parti, bu milletin alın yazısı, bu milletin kaderidir" dedi.

Uçar, 1 Şubat Pazar günü toplanacak AK Parti Denizli İl Başkanlığı Kongresi öncesinde yapılan genişletilmiş İl Yönetim Kurulu Toplantısında yaptığı konuşmada, AK Parti'yi birileri anlamamakta ısrar etse de milletin kendilerini çok iyi anladığını söyledi.

AK Parti'nin milletin içinden çıkmış bir siyasi hareket olduğunu ifade eden Uçar, şunları kaydetti:

"AK Parti, bu milletin alın yazısıdır, bu milletin kaderidir. Türk milleti, tarihte medeniyet yolculuğuna çıktığı günden bu yana birçok badireye rağmen cumhuriyetimizle birlikte bu yolculuğuna devam etti. Zaman zaman inkıtalar oldu, sürekli bastırılmak istendi ama akan suyun kaynağı güçlü olduğu için kapatsalar bir yeri bir başka yerden kendine yol buldu ve buluyor. 2001 yılında AK Parti olarak siyaset sahnesine çıktığımız zaman Türkiye'nin hali ortadaydı, bugün 2015'te bir taraftan kongrelerimizi yaparken bir taraftan da genel seçimlere hazırlanıyoruz. Siyaset tablosuna baktığınız zaman AK Parti'den başta iktidar alternatifi yok. Birileri sahte anketlerle 'geliyoruz, gidiyoruz' filan dese de işin gerçeği öyle değil, AK Parti Türk milletinin gerçeğidir, kader çizgisidir."

Uçar, AK Parti kadrolarının bu anlamda görev yaptığını ve bu anlayışla hiçbir zaman koltuk kavgası yaşanmadığını dile getirerek, "Bizim derdimiz milletimiz, bizim derdimiz ülkemizin bekası. Bizim derdimiz tekrar tarihteki şan ve şerefine yakışır bir şekilde bu milletin bugün dünyanın beklediği adaletsiz, haksız düzene isyanıdır ve yeni bir adalet düzeninin inşasıdır. Biz bunun için varız. AK Parti, önce ülkemizde, sonra bölgemizde ve dünyada bir umuttur ve bu umudu hiç kimse bastıramayacaktır" diye konuştu.

AK Parti kongrelerinin Türkiye'nin her yerinde çekişme içinde değil, şenlik havasında yapıldığını vurgulayan Uçar, yeni dönemde Denizli il teşkilatı için başkanlığa aday gösterilen Şahin Tin'e görevinin hayırlı olmasını diledi.

Uçar, yeni döneme umutlarla girdiklerini ifade ederek, "AK Parti 7 Haziran seçimlerinde, 2011 seçimlerinden daha fazla oy alacak ve 2019 ve akabinde 2023 hedefini AK Parti kadroları eliyle yakalayacağız" dedi.

Toplantıya, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Avni Örki, Kadın Kolları Başkanı Peral Uluköy, Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kılınç, ilçe belediye başkanları, ilçe teşkilat başkanları, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları da katıldı. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Denizli İl Kongresine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement