AK Parti Denizli Milletvekili Ramazanoğlu Açıklaması - Son Dakika
Politika

AK Parti Denizli Milletvekili Ramazanoğlu Açıklaması

AK Parti Denizli Milletvekili Ramazanoğlu Açıklaması

AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, dünyanın neresinde bir zulüm gören, ezilen Müslüman varsa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onların sesi olduğunu söyledi.

20.03.2017 01:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, dünyanın neresinde bir zulüm gören, ezilen Müslüman varsa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onların sesi olduğunu söyledi.

Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu,Ramazanoğlu, Honaz Belediye Düğün Salonu'nda yaptığı konuşmada, yeni anayasayla ileri ve kurumsal demokrasiyi hedeflediklerini belirtti.

Anayasa değişikliğiyle güçlü bir yasama, yürütme ve bağımsız bir yargı getirileceğini kaydeden Ramazanoğlu, Meclisin de bu değişiklikle daha üretken olacağını anlattı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'Bu bir parti meselesi değil, devlet meselesi' dediğini hatırlatan Ramazanoğlu, Bahçeli'ye milli duruşundan dolayı teşekkür ettiğini kaydetti.

Yeni bir anayasa çalışmasına başladıkları zaman Batı'nın bu değişikliği istemediğin belirten Ramazanoğlu, şöyle konuştu:

"Avrupa'ya gidip kendi vatandaşlarımıza konuşma yapmak isteyen, anayasa değişikliğini anlatmak isteyen bakanlarımıza, milletvekillerimize salonları vermediler, kapıları kapattılar. Hollanda'da seçimler oldu, biz Hollanda seçimleri için birşey söyledik mi? Ama Hollanda, bize oradan ayar vermeye çalışıyor, Almanya da aynı şekilde 'Anayasaya hayır deyin' diyor. Bir anti-Erdoğanizm var. Çünkü Sayın Cumhurbaşkanımız dedi ki, 'One minute'. Yani zulme, şiddete, çocukları öldürmeye 'bir dakika'. Sonra 'Dünya 5'ten büyüktür' dedi. Dünyanın 5 muktedir devletine 'bir dakika' dedi. Dünyanın neresinde bir zulüm gören, ezilen Müslüman varsa onların sesi oldu. Bunun için 17 Nisan'da farklı bir Türkiye'ye uyanmak için, daha güçlü bir Türkiye için, hizmet için, demokrasi için 16 Nisan'da 'evet' diyoruz".

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Denizli Milletvekili Ramazanoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mardin'de 2024 İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı
    17:44 Mardin'de 2024 İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

    Mardin'de, kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması amacıyla düzenlenen 2024 İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Tuncay Akkoyun başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya, kaymakamlar, belediye başkanları ve kurum temsilcileri katıldı. Vali Akkoyun, kentte uygulanan 294 projeden 24'ünün tamamlandığını, 99'unun devam ettiğini ve 171'inin etüt proje aşamasında olduğunu belirtti. Ayrıca, kamu yatırımlarının hızlı ve kaliteli bir şekilde yapılması için koordinasyona önem verilmesi gerektiğini vurguladı.

  • Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile görüştü
    17:23 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile görüştü

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile gerilim ve bölgedeki gelişmeleri değerlendirmek üzere bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

  • CHP'nin eski TBMM Grup Amirliği Levent Bayraktar'ın cenazesi toprağa verildi
    17:23 CHP'nin eski TBMM Grup Amirliği Levent Bayraktar'ın cenazesi toprağa verildi

    CHP'nin uzun yıllar TBMM Grup Amirliği yapan Levent Bayraktar'ın cenazesi, Kocatepe Camisi'nde düzenlenen törenin ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedildi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cenaze aracına omuz vererek Bayraktar'ı son yolculuğuna uğurladılar.

  • Arnavutluk'ta Belediye Başkanı Protesto Edildi
    17:23 Arnavutluk'ta Belediye Başkanı Protesto Edildi

    Arnavutluk'un başkenti Tiran'da yolsuzlukla suçlanan Tiran Belediye Başkanı Erjon Veliaj ve ekibini protesto eden yüzlerce kişi belediye binasını ateşe verdi. Protestocular, belediye binasına girmeye çalışırken çatışmalar yaşandı ve yangın çıktı.

  • Beykoz Belediyesi'nin 3 Milyar TL Borcu Var
    17:09 Beykoz Belediyesi'nin 3 Milyar TL Borcu Var

    İstanbul'da AKP'den CHP'ye geçen Beykoz Belediyesi'nin Belediye Başkanı Alaattin Köseler, belediyenin yaklaşık 3 milyar TL borçla devir aldıklarını açıkladı. Köseler, borcun faizleriyle birlikte 3 milyar TL'ye yaklaşacağını tahmin ettiğini belirtti.


Advertisement