AK Parti Denizli Milletvekili Tin Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Denizli Milletvekili Tin Açıklaması

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 2023 hedefine daha güçlü adımlar atarak ulaşmanın olmazsa olmazları olduğunu bildirdi.

30.11.2015 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 2023 hedefine daha güçlü adımlar atarak ulaşmanın olmazsa olmazları olduğunu bildirdi.

Tin, 64. hükümetin programı hakkında yaptığı değerlendirmede, hükümet programının çok kapsamlı bir hazırlık sonucunda belirlendiğini belirtti.

Milletin verdiği destekle beklentilere çözüm üretecek adımları atmanın gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Tin, şunları kaydetti:

"Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun liderliğinde kurulan 64. hükümetimiz Türkiye'yi daha ilerilere başarıyla taşımaya azimli ve kararlıdır. Türkiye olarak her türlü sorunun üstesinden gelecek güce sahip bir ülkeyiz. Hükümetimizin açıkladığı program, 2023 hedefleri başta olmak üzere birçok önemli projeyi içinde barındırıyor. 2023 hedefimizin temeli yeni ve daha güçlü bir Türkiye'yi dimdik geleceğe başarıyla taşıma ruhudur. 2023 hedefine daha güçlü adımlar atarak ulaşmak olmazsa olmazımız. Hükümet programına ilişkin müzakerelerde bile yapıcı bir tutum sergilemeyen muhalefetin bu topraklara ve bu millete ne verebileceğini bir kez daha düşünmek gerekiyor. Millet sevdalısı olmayanlar, memlekete hizmetin ne mana ifade ettiğini anlayamazlar."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Denizli Milletvekili Tin Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement