AK Parti Didim İlçe Başkanı Yol Yapım Çalışmalarını Anlattı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Didim İlçe Başkanı Yol Yapım Çalışmalarını Anlattı

AK Parti Didim İlçe Başkanı Yol Yapım Çalışmalarını Anlattı

AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü düzenlediği Basın toplantısında Güllübahçe-Akköy ile Didim-Bodrum arasında süren yol yapım çalışmaları konusunda bilgiler verdi.

25.07.2014 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü düzenlediği Basın toplantısında Güllübahçe- Akköy ile Didim- Bodrum arasında süren yol yapım çalışmaları konusunda bilgiler verdi.

Parti binasında düzenlenen basın toplantısında Didim ve çevresinde süren yol yapım çalışmalarıyla ilgili olarak AK Parti İlçe Başkanı Cenk Ünlü bilgi verdi. Ünlü Güllübahçe-Akköy arasında yapımı süren yol çalışmasıyla ilgili olarak 17 Temmuz 2014 tarihinde AK Parti Didim İlçe Teşkilatı olarak Karayolları 28. Şube Şefliğine ziyaret ettiklerini söyledi. Ziyarette Karayolları 28. Şube Şefi Servet Özbek ile görüştüklerini belirten Ünlü "Güllübahçe-Akköy yolu aynı zamanda turizm yolu konumunda; Bu yolla ilgili olarak yolun altyapısı tamamlanmış. Üst yapı çalışmaları sürüyor. Bu yoldaki çalışmanın Milet Antik kenti ile İlyas paşa Camisine kadar sürmesi konusunda Müze Müdürü Hasibe Akad İslam ile de görüştük. Bu görüşmede Milet'e giden yolun iyileştirmesi konusunda talebi oldu. Bölge Müdürüyle de bu konuyu görüştük ve kendilerinin bu yol içinde katkı sunacaklarını bildirdiler." dedi.

"İSTİMLAKLA İLGİLİ HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILDI"

Yapımı süren Didim-Bodrum yoluyla ilgili de bilgiler veren Ünlü "Bu yolda daha önce bilindiği üzere çalışmalar yapıldı ve 6 ay sürdü. Daha sonra yol üstündeki hak sahiplerinden muvaffakiyet alınması gerekliydi ama izinler alınamadı. Konu yargıya taşındı. Kamu yararına istimlak edilmesi noktasında hukuki süreç devam ediyor. Bu hukuki süreç tamamlandığında yoldaki çalışmaların 3-4 ay içerisinde tamamlanmasını umuyoruz. Bu yol tamamlandığında Didim-Bodrum turizm yolu hizmete açılmış olacak." dedi.

"KOCABAHÇE'DEN YOL GEÇECEK"

Didim- Söke yolu içinde Akköy'de çevre yolu çalışmasının yapılacağını dile getiren AK Parti İlçe Başkanı Cenk Ünlü "Bu yol Akköy'ün dışında Kocabahçe olarak bilinen yerden geçecek. Bu konuda istişareler oldu. Planlamaları yapılıyor. Güzergah belirlendikten sonra yol ihale aşamasına gelecek." diye konuştu.

"EĞİTİM'DE MÜJDELER GELİYOR"

İlçe Başkanı Ünlü Yol, Eğitim ve Sağlık konusunda çalışmaları devam ettiğini belirterek "Eğitim konusunda önümüzdeki günlerde yeni müjdeler vereceğiz. Bu noktada yeni atanan İlçe Milli eğitim Müdürümüz Emrah bey azimli ve çalışkan birisi… Didim için bir kazanım; bu noktada AK Parti Bölge milletvekillerimizde bize her türlü desteği sunacaklar" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Didim İlçe Başkanı Yol Yapım Çalışmalarını Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement