AK Parti Didim İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Didim İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı

AK Parti Didim İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı

AK Parti Didim İlçe Danışma toplantısı AK Parti MKYK üyesi ve Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’in katılımıyla yapıldı.

18.01.2016 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Didim İlçe Danışma toplantısı AK Parti MKYK üyesi ve Aydın Milletvekili Mehmet Erdem'in katılımıyla yapıldı. Toplantıda konuşan Erdem "Ülkemiz üzerinde ciddi oyunlar oynanıyor, Osmanlı'ya oynanan oyunlar bugün ülkemizde oynanmaya çalışılıyor. Bizim dışımızda hesap yapanlar var; bu oyunları birlikte mücadele ederek çözeceğiz." dedi.

AK Parti Didim İlçe Danışma toplantısı yapıldı. Didim Ticaret Odası Kültür Merkezinde yapılan toplantıya AK Parti MKYK üyesi ve Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü, AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir, Didim Ticaret Odası Meclis Başkanı Hilmi Yıldırım, eski ilçe başkanları ilçe yöneticileri ile partililere katıldı.

"AKADEMİSYENLERE TEPKİ"

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından toplantının açılışında konuşan AK Parti İlçe Başkanı Cenk Ünlü konuşmasına 1128 akademisyenin ortak yaptığı bildiriyi eleştirerek başladı. Hazırlanan bildiriyi partililere okuyan Ünlü "Bu metin aslında memlekette devlete karşı Türkiye Cumhuriyetine karşı açıkça düşmanlığın vücut bulmuş halidir. Bu metin birlik ve bütünlüğümüze karşı mücadeleye yönelik 'Gelin teröre teslim olun' diyen bir metin. Bunları sözde basın ve düşünce özgürlüğünün olmadığı bir ortamda yapıyorlar. Acaba 1990 ila 1997 yılları arasında buna imza atabilirler miydi? Bu metinde terör örgütünün işlediği suçlar, eylemler ve cinayetlerle ilgili tek cümle yok; Ulu Önder Atatürk'ün dile getirdiği gaflet ve dalaleti açıklıyorlar. Biz devletimize ve hükümetimize sahip çıkmadığımız zaman ülkeyi bölmek için her şeyi yapacaklarını gösteriyorlar." dedi.

"TURİZM BAKANIYLA GÖRÜŞMELER VERİMLİ GEÇTİ"

Ünlü Didim özelindeki sorunlar ve ziyaretlerle ilgili de bilgilendirmelerde bulunarak "Aydın Milletvekilimiz Mehmet Erdem bey'in daveti üzerine geçen hafta Ankara'da Kuşadası ve Didim heyeti olarak Kültür ve Turizm Bakanımız Mahir Ünal bey'i ziyaret etti. Kendisine Didim'in son 15 yıldır geriye gittiğini, Didim'de turizmin ucuz konaklama hizmetinden öteye geçmediğini dile getirdik. Aydın ve ilçe turizm konusunda adımlar atılmasını gerektiğini ilettik. Ayrıca Fevzi paşa mahallesi imar planları konusunda destek istedik. Yeşil alanlar yaratmak için destek istedik. Sayın Bakanımızdan ören yerlerine kadro talebinde bulunduk. İlyas bey'in caminin turizme kazandırılmasını istedik. Restorasyonu tamamlanan 600 yıllık caminin ülke turizmine kazandırılması gerektiğini dile getirdik. Ayrıca 3.koy'da planlanan butik otellerin tahsisi konusunu dile getirdi. Kendisi de Mat yada Nisan ayında Aydın'a ziyaret edip bu konuları geniş katılımlı toplantılarda ele alacağını bizlere bildirdi.

AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kaan Özal Duran ise 1 yıldır gençlik kollarında görev yaptığını ve Didim'de 25 ana kademe olmak üzere 50 gençle çalıştıklarını söyledi. Didim'de adlarını duyurma noktasında çalıştıklarını belirten Duran Bayırbucak Türkmenler ile Suriyeli sığınmacılar için kıyafet yardımı kampanyası başlattıklarını süreç içerisinde de kitap ihtiyacı olan kütüphanelere kitap yardımı kampanyası başlatacaklarını söyledi.

"MÜCADELEMİZ SÜRECEK"

AK Parti MKYK üyesi ve Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ise konuşmasında 2019 seçimlerinde AK partinin Aydın'da birinci parti olmasını için herkesin var gücüyle çalışması gerekliliğine dikkate çekerken Kültür ve turizm bakanı Mahir Ünal ile yapılan görüşmelerin verimli geçtiğini ve Didim için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Erdem Ülkenin kritik süreçten geçtiğini belirterek "Vatan olarak Anadolu toprakları 100 yıldır mücadelenin sonunda bugünlere geldi. O gündem bugüne çok şehitler verdik. Bu mücadele devam edecek. Rusya'nın sıcak denizlere inme hayali, İsrail'in vaat edilmiş topraklardaki Büyük İsrail hayali, Büyük Ermenistan hayali, Emperyalist güçlerin üzerimizdeki ince hesapları; bundan vazgeçildiğini mi zannediyorsunuz? Bunların hiç biri de saflıktan öteye geçmez. Bu mücadele çok çetin; şehitlerimiz için üzülüyoruz. Bu topraklar için çok şehit verdik, vermeye de devam edeceğiz. Evet gençler ölmesin, analar ağlamasın ama bulunduğumuz nokta ve tarih itibariyle aynı sıkıntılarla bugünlere geldik. Bizim dışımızda hesap yapanlarla mücadelemiz sürecek. Osmanlı'ya oynanan oyunlar bugün ülkemizde oynanmaya çalışılıyor. Bizim dışımızda hesap yapanlar var; bu oyunları birlikte mücadele ederek çözeceğiz." Dedi.

"HERKES SAFINI BELİRLEYECEK"

Türkiye üzerinde ince hesapların yapıldığını ve iç unsurların kullanıldığını vurgu yapan Erdem "Bu hesapları yapanları bozmamız lazım. 100 yıllık kardeşliğimizi güçlü şekilde bu devlet içerisinde sürdürmemiz lazım. Biz diğer ülkelere de benzemeyiz. Bizi Irak'a çevirmeye çalışıyorlar. Bizim her şeyimiz farklı; Herkes safını doğru belirleyecek. Terörün ve vatan hainlerinin yanında mısın? Yoksa devletin yanında mısın?" sözlerini kullandı. Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı şekilde sürdürüldü. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Didim İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement