AK Parti Dilovası 32. Danışma Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Dilovası 32. Danışma Toplantısı Yapıldı

AK Parti Dilovası 32. Danışma Toplantısı Yapıldı

AK Parti’nin Dilovası 32. İlçe Danışma Toplantısı Dilovası Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

19.08.2015 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'nin Dilovası 32. İlçe Danışma Toplantısı Dilovası Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Danışma toplantısında konuşan Belediye Başkanı Ali Toltar, "Son günlerde ülkemizde yaşanan terör olaylarını kınıyor; şehit olan vatan evlatlarımıza ve 16 yıl önce, 17 Ağustos 1999 depreminde hayatını kaybeden deprem şehitlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Dilovası Kültür Merkezi'nde gerçekleşen 32. İlçe Danışma Toplantısına Belediye Başkanı Ali Toltar, ilçe Başkanı Osman Akbulut İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Kocaeli Milletvekilleri Cemalettin Kaflı ve Mehmet Akif Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, AK Parti Dilovası Belediyesi meclis üyeleri, AKP Dilovası ilçe gençlik ve kadın kolları başkanları, il ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı.

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut yaptığı konuşmada, "Yapılacak erken seçime Dilovası teşkilatları olarak tüm teşkilat mensupları ile seçime hazırız ve bu teşkilatlar çalışmalarına hiç ara vermeksizin devam etmektedir. Ülkemizde son 14 yılda çok büyük işler yapıldı. Son dönemde terör örgütleri eylemlerini sıklaştırdılar. Terör son 5 yılda sakinleşmişti fakat seçimden sonra şer güçler ortaya çıktı ve kan dökülmeye başladı. Bu yüzden biz yeniden AK Parti iktidarıyla güçlü Türkiye'nin temellerini atmaya çalışmalıyız" dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Son günlerde yaşanan terör olaylarını kınıyorum. Şehitlere Allah'ta n rahmet ailelerine başsağlığı diliyorum. 17 Ağustos'ta yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet diliyorum. 14 yıldır ülkemiz her yönden ilerledi. Dilovası belediyesi olarak yaşanabilir bir Dilovası için önemli projeleri hayata geçiyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışı ile her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. 13 yıllık Ak Parti iktidarımız ile ülkemiz her alanda hızla büyüdü, gelişti, kalkındı; devrim ve reform niteliğinde değişim ve dönüşüm, ilerleme ve gelişmenin aktörü, öncüsü; adeta dünyanın parlayan yıldızı oldu. Daha önce Türkiye Siyaset Tarihinde yaşanmamış başarılı dokuz seçimde gösterdiğimiz gayreti; 7 Haziran Milletvekili Seçimlerinde de canhıraş şekilde gösterdik. Bu çalışmaları yaparken: din, inanç hürriyetinin, kardeşlik ve demokratikleşme sürecinin istikrarı, büyüme ve kalkınmanın sürdürülebilir olması; İslam coğrafyasında akan kardeşkanın son bulması, yoksulluğun, yolsuzluğun ve yasakların son bulması ülke insanımıza yakışır yeni bir Sivil Anayasanın hayat bulması eski Türkiye'nin acı veren izlerini silip, yeni Türkiye'nin gelişmiş ülkeler arasında yerini alması için tüm gayretimizle çalıştık.Maalesef sonuçlara tam manası ile sevinemedik. Halkımızın tercihi, kararı ve her şeyden önce Cenab-ı Allah'ın takdiri ile hepimizin bildiği gibi Ak Partimiz tek başına hükümeti kuracak çoğunluğu elde edemedi. Davasına inanan, huzuru, barışı kardeşliği isteyen asla yorulmaz, asla pes etmez, etmemeli. Hakk'ın ve halkın rızası için çalışanın aşkı asla bitmez. Kıymetli hazirun Genel Merkezimiz, İl Başkanlığımız, İlçe Teşkilatımız ile 7 Haziran seçimleri sonrasında durum değerlendirmesi yaptık. Hepimiz kendi içimizde sandıktan çıkan sonuçlara binaen özeleştirimizi yaptık. Nerede hata varsa, sıkıntılar varsa hepsini masaya yatırdık. Dersler çıkardık. Ak Parti her ne kadar tek başına iktidar olamadıysa da bundan sonra milletimizin geleceği hakkında söz sahibi olan bir partidir. Yine Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Bey liderliğinde olmak üzere aziz milletimiz yoluna devam edecektir. Bundan sonra şartlar dahilinde koalisyon ihtimalinin zayıfladığı; tekrar seçimin ülkemize fayda getireceği aşikar olmuştur. Buradan tekrar seçim olması durumunda tekrar seçime varız ve her zaman hazır olduğumuzu özellikle belirtmek istiyorum. Halkımıza hizmet etmek için durmak yok yola devam! Kardeşliğin, demokratikleşmenin, çözüm sürecinin, büyümenin ve kalkınmanın tekrar ivme kazanacağı günlere; Parti Teşkilatımızla birlikte kavuşacağımıza tüm kalbimle inanıyorum. Bizler yani davamızın neferleri, her durumda her şartta halkımıza hizmet etmeyi şiar biliriz ve her zaman halkımızın hizmetkarıyız ve hizmetkarı olamaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemalettin Kaflı, "Toplantılar çok sıcak geçiyor. Terör eylemleri ile canlarımızı acıtan terörü lanetliyoruz. Bir taraftan da elde ettiğimiz demokratik ve sosyal haklardan da vazgeçmeyeceğiz. AK Parti bu ülkenin bir gerçeği. 12 Eylül'de partimizin olağan büyük genel kongresi olacak. Hizmet partisi olarak Dilovası'nda daha çok çalışacağız" dedi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, "7 Haziran seçimlerinden sonra birçok konuda notlar aldık. 7 Haziran'da AK Parti birinci parti ama tek başına hükümet kuramayacak bir teveccüh gösterildi. Bu sonuçtan sonra koalisyon görüşmelerine başladık. Çıkan sonuç CHP ve AK Parti koalisyon kurma için uygun zemin olmadığını açıklandı. MHP'nin tavrını anlamakta zorluk çektik. Ufukta erken seçim var. Seçimin ve sandığın yolu gözüktü. Olağanüstü olmazsa bir erken seçim ile seçim tekrarı ile karşı karşıyayız. Büyük kongremizin de 12 Eylül'de yapılacağının haberini sizlere vermek istiyorum" şeklinde konuştu - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Dilovası 32. Danışma Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement