AK Parti Dinar İlçe Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika
Güncel

AK Parti Dinar İlçe Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Dinar İlçe Danışma Meclisi toplantısı ilçe teşkilat binasında gerçekleştirildi.

18.01.2016 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Dinar İlçe Danışma Meclisi toplantısı ilçe teşkilat binasında gerçekleştirildi.

AK Parti Dinar İlçe Başkanı Burhanettin Yüksel, konuşmasında, her ay düzenli bir şekilde toplantıları yapacaklarını söyledi.

2015 yılının her açıdan çok zor bir yıl olduğunu kaydeden Yüksel, "İki seçim birden geçirdik. Milletimizin takdiri ile tek başına yeniden iktidar olduk. Bölgemizden bir milletvekili çıktı. Bundan sonraki çalışmalarımızda köy ve mahalle temsilcilerimizi ziyaret ederek, kadın ve gençlik kollarını daha aktif bir şekilde çalıştıracağız" dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya da 7 Haziran seçimlerinden sonra yaşanan gelişmelere dikkati çekerek, ülkenin çevresindeki ateş çemberini bazı kesimlerin daraltmak istediklerini belirtti.

Terörle mücadele konusunda çok büyük bir kararlılıkla mücadelenin devam ettiğini ifade eden Özkaya, şunları söyledi:

"1 Kasım seçimlerinden sonra milletimiz baktı ki tek başına iktidar olmadan ülke rayına girmeyecek. Bunu göre aziz milletimiz gerçeği gördü ve AK Parti'yi yeniden tek başına iktidar yaptı. Sonra milletimiz bizden asgari ücretin artırılmasını talep etti. Emeklilerimiz maaşlarına zam istedi. Çiftçi kardeşlerimiz kendi sorunlarını bizlere aktardı. Her kesim ayrı ayrı sorunlarını hükümetimize iletti. Başbakanımız seçim vaatlerini açıkladı. 3 ayda, 6 ayda ve 1 yılda yapılacakları planladık. İlk etapta asgari ücreti bin 300 lira yaptık. Sonra ilk çıkardığımız kanunla SSK ve Bağkur emeklilerinin maaşlarına zam yaptık. Bu ay emeklilerimiz bu paraları alacaklar. Diğer bir taraftan hain terör örgütü ile mücadele sürüyor. Bu hainlere karşı devlet olmanın bütün imkanları kullanılıyor. O bölgede yaşayan, terör suçuna buluşmamış vatandaşlarımız evlerini terk ederlerse o bölgeye terör yerleşir. Yine önemli bir konu olan, savunma sanayimize yapmış olduğumuz yatırımlar sayesinde kendi silahımızı kendimiz üretmeye başladık."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Dinar İlçe Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement