AK Parti Diyarbakır İl Başkanı, Gölcük'te Şehit Polisin Ailesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı, Gölcük'te Şehit Polisin Ailesini Ziyaret Etti

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı, Gölcük\'te Şehit Polisin Ailesini Ziyaret Etti

Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar ve partililer, Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde şehit düşen özel harekat polisi 44 yaşındaki Bayram Özdere'nin Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde oturan ailesini ziyaret etti.

29.01.2016 18:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar ve partililer, Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde şehit düşen özel harekat polisi 44 yaşındaki Bayram Özdere'nin Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde oturan ailesini ziyaret etti. Akar, şehidin adının Diyarbakır'da yapılacak bir okula verilmesi için çalışma yapacaklarını söyledi.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar ile yönetim kurulu üyeleri Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'ne geldiler. Diyarbakır'dan gelen partililer, geçtiğimiz günlerde kendilerini ziyaret eden Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve yöneticilerle buluştu. Muhammed Akar, 22 Ocak'ta Cizre'de şehit düşen özel harekat polisi Bayram Özdere'nin ailesini ziyaret etmeden önce, "Aziz şehidimizin ailesini ziyaret etmek, ailesinin acısına ortak olmak için buraya geldik. Şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum, onu şükranla, rahmetle yad ediyoruz. Bu kardeşimiz mukeddesat uğruna, bu ülkenin birlik ve beraberliği uğruna şehit olmuştur. Diyarbakır'dan acılı ailenin acısını paylaşmak için geldik" dedi.

Partililer daha sonra şehit Bayram Özdere'nin ailesini ziyaret ederek babası Hasan Özdere ile görüşürken, ziyaret basına kapalı yapıldı. Özdere ailesinin evinden çıkan Muhammed Akar ile Şemsettin Ceyhan birlikte açıklama yaptılar. Muhammed Akar her yıl aileyi ziyaret edeceklerini belirterek, Diyarbakır'da yapılacak bir okula şehidin adının verilmesi için çalışma yapacaklarını söyledi. - Kocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AK Parti Diyarbakır İl Başkanı, Gölcük'te Şehit Polisin Ailesini Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement