AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı İstifa Etti - Son Dakika
Politika

AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı İstifa Etti

AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı İstifa Etti

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Avukat Aydın Altaç, genel merkezin isteği ve bilgisi dahilinde istifalarını sunduklarını söyledi.

01.06.2014 09:52  Güncelleme: 09:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır AK Parti il teşkilatı genel merkezin isteği doğrultusunda toplu halde istifa etti. İl Başkanı Avukat Aydın Altaç, genel merkezin isteği ve bilgisi dahilinde istifalarını sunduklarını söyledi.

GEÇEN YIL GÖREVE GETİRİLMİŞTİ

AK Parti genel merkezinden Diyarbakır’a gelen yöneticilerin hazırladığı rapor kapsamında, aralarında AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç’ın da olduğu teşkilatın istifası istendi. Genel merkezin isteği doğrultusunda Aydın Altaç ile il teşkilatı istifalarını genel merkeze sundu. Altaç, geçen yıl ocak ayında İl Başkanı Halid Advan’ın genel merkez tarafından görevinden alınmasından sonra il başkanlığı görevine atanmıştı.

"PARTİLİYİZ, HALEN BURADAYIZ"

Genel merkez tarafından bir çalışma yürütüldüğünü ve genel merkezin isteği doğrultusunda istifalarını verdiklerini kaydeden Altaç, "Biz istifamızı verdik. Genel merkez bundan sonra takdir hakkını kullanacak. Partiliyiz, halen burdayız. Nasıl bir görev verilirse hem ilimize, hemde ülkemize hizmet için çabamızı gayretimizi ortaya koyacağız. Biz genel merkezin bilgisi dahilinde istifalarını kendilerine sunduk. Genel merkez teşkilatları gözden geçiriyor" dedi.

YENİLGİNİN FATURASI

30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'nin adayı Diyarbakır Milletvekili Mehmet Galip Ensarioğlu ve BDP adayı Milletvekili Gültan Kışanak karşısında yarışı kaybetmişti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Politika AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • reis: DENİZDEN BİR KUM TANESİ EKSİLSE NE OLACAK... 9 8 Yanıtla CVT: Damlaya damlaya göl olur kardeş. 0 0 mert: o kum taneleri içinde bir pırlanta vardı ve zorla istifa ettirildiler. neden il başkanı da istifa etmedi acaba .. çaldıkları az biraz daha .... ben bu partiye oy vermem artık 0 0
  • diyar: sıradaki celsun 5 5 Yanıtla

Advertisement