AK Parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Çelik, Son Sürat Çalışıyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Çelik, Son Sürat Çalışıyor

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Çelik, Son Sürat Çalışıyor

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Çelik, Diyarbakır'ın tüm ilçelerindeki parti teşkilatlarını, esnaf ve vatandaşları gezerek, seçim çalışmalarına devam ediyor.

26.02.2015 18:35  Güncelleme: 19:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır milletvekili aday adayı Avukat Beran Çelik, Diyarbakır'ın bütün ilçelerindeki parti teşkilatlarını, esnaf ve vatandaşları gezerek, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Milletvekili aday adayı Beran Çelik, Diyarbakır merkez ve ilçelerdeki AK Parti ilçe teşkilatlarını esnaf ve vatandaşları gezdi. Ziyaretlerinde konuşan Çelik, sık sık, çözüm süreci, yeni anayasa ve başkanlık sistemine vurgu yaparak, partisinin 400 milletvekili çıkarabilmesi için vatandaşlardan destek istedi. Çelik, güçlü bir Türkiye için, güçlü bir demokrasi için vatandaşlardan destek istediklerini belirtti. Çelik, geçmişte özellikle bölgeye yönelik yapılan hataların tekrarlanmaması için AK Parti'ye destek verilmesi gerektiğini ifade etti. Cumhuriyet tarihinde hiçbir iktidarın el atmaya cesaret edemediği konulara AK Parti iktidarının el attığını dile getiren milletvekili aday adayı Beran Çelik, güçlü bir Türkiye için başlatılan barış sürecinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve AK Parti hükümetinin gecelerini gündüzlerine katarak çalıştığını kaydederken, "Biz de onların yolunda yürümek, güçlü bir Türkiye için hizmete talibiz . Yoğun bir tempo içerisinde çalışıyoruz. Partimizin misyonu halka hizmet hakka hizmettir" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Çelik, Son Sürat Çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement