AK Parti Dodurga'da Adayını Tanıttı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Dodurga'da Adayını Tanıttı

AK Parti Dodurga\'da Adayını Tanıttı

Bilecik’in Bozüyük ilçesi Dodurga beldesinde, AK Parti tarafından belde belediye başkan adayı tanıtım toplantısı yapıldı.

30.01.2014 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesi Dodurga beldesinde, AK Parti tarafından belde belediye başkan adayı tanıtım toplantısı yapıldı.

Geçtiğimiz gün AK Parti Genel Merkezi tarafından Selim Tuna'nın Dodurga Belde Belediye Başkan adayı olarak açıklanmasının ardından parti teşkilatında bir toplantı yapıldı. Toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin ise, Tuna'ya ve bu yolda başarılar dilediğini söyledi. Çetin, açıklamasında, "Bozüyük ne kadar önemli ise Dodurga beldemiz de bizim için o kadar önemlidir. İnşallah Selim kardeşimizle Dodurga'yı kazanmak ve Dodurga'ya daha iyi hizmetler vermek istiyoruz. Biz Selim kardeşimize güveniyoruz. Güzel bir ekip oluşturarak başarıyı yakalayacaklarına inanıyoruz. Biz Bozüyük teşkilatı olarak tüm desteğimizi vermeye hazırız. Dodurga'yı siz daha iyi biliyorsunuz. Bütün haneleri tek tek gezerek oy istemenizi ve seçimlerde sandıklarınıza sahip çıkmanızı istiyorum. Hem Dodurga hem de Bozüyük olarak genel merkeze kazanacağımıza dair söz verdik. Bu doğrultuda ve bu bilinçle hareket ederek bu seçimleri kazanacağız. dedi.

Bozüyük Belediye Başkan V. Fatih Bakıcı da, yaptığı hizmetlerden bahsederek 11 yılda yapılamayanları 11 ayda yaptıklarını söyledi. Bakıcı, "Halka hizmet Hak'ka hizmet düsturuyla AK Parti belediyesinin farkını ilçemize kısa dönemde hissettirdik. Bozüyük ve Dodurga belediyelerini aldığımız takdirde Dodurga gerçek hizmeti görecektir. Beraberce gerekli protokolleri imzalayarak Dodurga'yı hak ettiği noktaya taşıma noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.

Dodurga Belde Belediye Başkan adayı Selim Tuna, bu defa Dodurga'nın doğru kararı vererek bugüne kadar düştüğü yanlışa düşmeden AK Parti'yi iktidara taşıyacağını söyledi. Selim Tuna açıklamasında, "Bu seçimlerde önümüzde 60 günlük bir süre var. Biz AK Parti olarak Dodurga da adaylığımız açıklanmadan önce de epey bir yol katettik. İnşallah bizler bu saatten sonra daha da çok çalışarak partimizin çalışmalarını anlatarak vatandaşlarımızdan oy isteyeceğiz. Beldemizin yıllarca AK Parti belediyeciliği ile tanışmaması noktasında kaybettiklerinden bahsedeceğiz. Dodurga olarak iktidar partisinin nimetlerinden faydalanamadık. Bugüne kadar hep kaybettik, ama artık kazanmakta kararlıyız. Partimizi burada iktidar yaparak Bozüyük'ün tek beldesi olarak kalan Dodurga'yı hizmetle tanıştıracağız. Gece gündüz demeden ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. Yılmadan usanmadan çalışacak ve bu defa başaracağız. 30 Mart akşamı Dodurga'nın kurtuluşunu ilan edeceğiz. Bunu hep birlikte el birliği ile başaracağız" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Dodurga'da Adayını Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement