AK Parti Doğanşehir İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Doğanşehir İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı

AK Parti Doğanşehir İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde AK Parti Aylık Danışma ve İstişare Toplantısı yapıldı.

05.05.2016 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde AK Parti Aylık Danışma ve İstişare Toplantısı yapıldı.

İlçe başkanlığı binasında yapılan toplantıya, AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, İlçe Koordinatörü ve İl Başkan Yardımcısı Murat Ünal Bozdağ, Doğanşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gülhaş, İlçe Başkanı Murat Kavuncuoğlu, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, mahalle temsilcileri ve partililer katıldı. Doğanşehir İlçe Teşkilatını ziyaret eden il yöneticileri, parti toplantı salonunda bir araya geldi. Oluşturulan geçici divandan sonra program sunumu yapıldı. İlk söz alan İlçe Başkanı Murat Kavuncuoğlu, AK Parti'nin artık dünya partisi olduğunu belirterek, Doğanşehir teşkilatının çalışmalarını anlattı. Daha sonra Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gülhaş, yapılmış ve yapılacak olan projelerle ilgili bilgiler verdi. Gülhaş, "Yakında Doğanşehir hem modern bir alt yapıya hem de Doğalgaza kavuşacaktır" şeklinde konuştu.

İl Başkanı Hakan Kahtalı, Doğanşehir'in Malatya'nın en şanslı illerinden olduğunu kaydederek, belediyenin çalışmalarından bahsetti. Kahtalı, "Teşkilat çalışmaları olarak Malatya da 102 bin üyemiz var. Yani toplamda 540 bin seçmenimizin yüzde 19'u AK Parti üyesidir. Partimize üye olan arkadaşlarımızı 3 aylık dönem içinde ziyaret ettik, yüz yüze yapmış olduğumuz görüşmelerde üye güncellemelerimizi gerçekleştirmiş olduk. Şimdi hedefimizde hangi beldede ne kadar oy aldıysak inşallah onların tamamını partimize üye yapacağız. 7 Mayıs Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da olacak. Milletin adamı, ilk kez milletin oyuyla, milletin hür iradesi ve özgür oyları ile seçilen bir Cumhurbaşkanı Malatya'yı yeniden şereflendirecektir" ifadelerini kullandı.

Son olarak konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise Türkiye'de birlik ve beraberliğin yolunun AK Parti olduğunu söyledi. Şahin, "7 Mayıs Cumartesi günü hep birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Malatya'da daha önce yaptığımız gibi destek verelim. Türkiye'nin o makus tarihini yenme noktasında dünya sanayisi ve ekonomisi ile bütünleşme adına, insanlarımızın ufkunun açılması için yapılan çalışmalardan rahatsız olan o güçler, milleti temsiliyet noktasında alaşağı etmişler. Ondan sonraki süreç içerisinde Rahmetli Özal'a bakıyoruz, Özal'da da aynı sıkıntıyı yaşamışlar. Akabinde Erbakan ve Tansu Çiller hükümeti kuruldu, onu da alaşağı ettiler. Bunların amacı dut yansın, ceviz yansında ellerinde malzeme olsun, bunlar gerçekten felaket tellallığı yapıyorlar ama biz milletimizin yanındayız" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Doğanşehir İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement