AK Parti Düzce Milletvekili Arslan'ın Sözleri - Son Dakika
Yerel

AK Parti Düzce Milletvekili Arslan'ın Sözleri

AK Parti Düzce Milletvekili Arslan\'ın Sözleri

AKP Düzce Milletvekili Korkmaz "Fevai beyi tanıyanlar, inanç dünyasını bilenler bunun bir dil sürçmesi olduğunu çok rahat anlar." dedi.

17.01.2014 17:20  Güncelleme: 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan'ın seçim bürosu açılışında yaptığı bir konuşmadaki, "Allah'ın bütün vasıflarını taşıyan lider" şeklindeki sözlerine ilişkin, "Fevai beyi tanıyanlar yapısını bilenler, inanç dünyasını bilenler bunun bir dil sürçmesi olduğunu çok rahat  anlar. Fevai bey, Allah'ın bütün sıfatlarının bir şahısta bulunmayacağını çok iyi bilen bir insandır" dedi.

Korkmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Düzce AK Parti seçim bürosunun açılışı sırasında Fevai Arslan'ın bir konuşma yaptığını hatırlatarak, sarf edilen sözleri o anda fark ettiğini ancak bunun bir dil sürçmesi olduğunu anladığını söyledi.

Arslan'ın konuşmasının yaklaşık bir hafta sonra bu şekilde gündeme taşınmasında "kasıt" olduğunu ifade eden Korkmaz, şöyle konuştu:

"Fevai beyi tanıyanlar yapısını bilenler, inanç dünyasını bilenler, bunun bir dil sürçmesi olduğunu çok rahat  anlar. Fevai Bey Allah'ın bütün sıfatlarının bir şahısta bulunmayacağını çok iyi bilen bir insandır. 6 gün sonra bu laf bütün Türkiye'ye yayılıyor. Burada bir kasıt var. 'Fevai Bey'e karşı veya onun şahsında Sayın Başbakan'a karşı 'Acaba birşey yapabilir miyiz?' diye. Çok sefil bir yaklaşım. İğrenç bir yaklaşım. Burada söylemek istediği şey çok açık. 'Allah'ın bütün güzel vasıfları üstüne topladığı Sayın Başbakanımız' diyecekken 'Allah'ın bütün vasıflarını' demiş. Olabilir insanın dili sürçer. Bu bu kadar büyütülmesi gereken bir olay değil."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Düzce Milletvekili Arslan'ın Sözleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement