AK Parti En Yoğun Seçim Sürecini Yaşıyor - Son Dakika
Güncel

AK Parti En Yoğun Seçim Sürecini Yaşıyor

AK Parti En Yoğun Seçim Sürecini Yaşıyor

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları 7 Haziran milletvekili seçimleri için en yoğun seçim sürecini yaşıyor.

13.05.2015 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da AK Partili adaylar 7 Haziran'da işi şansa bırakmamak için destek turlarına devam ediyor. Adaylardan Nurettin Nebati, dün partisinin Karaköprü seçim bürosu açılışında muhalefete yüklenirken, Mahmut Kaçar sandık kurulu üyeleriyle, Halil Özcan Harran'da kırsal kesimlerde yaşayan vatandaşlarla, kadın aday Işıl Konal Süslü ise Doğumevi Hastanesi'nde hemcinsleri ile bir araya geldi.

NEBATİ'NİN HEDEFİNDE MUHALEFET VARDI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati, "13 yıla yakın süredir hizmet eden biziz, laf üreten onlar, inşa eden biziz yıkan onlar" dedi.

Nebati, AK Parti Karaköprü seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, seçim heyecanının yavaş yavaş artmaya başladığını söyledi.

Siyasetçinin en önemli ihtiyacının teşekkür olduğunu vurgulayan Nebati, teşkilat mensuplarının ve vatandaşların kendilerine büyük destek verdiğini ifade etti.

Nebati, Türkiye genelinde AK Parti seçmenlerinin yoğun bir şekilde teşkilatına destek verdiğini belirterek, seçmenlerin ihtiyaçlarını karşılayabilmek için bütün milletvekili adayları ve parti teşkilatı üyeleriyle gayret gösterdiklerini anlattı.

AK Parti'nin Türkiye'de 13 yıldır iktidarda olduğunu hatırlatan Nebati, "13 yıla yakın süredir hizmet eden biziz, laf üreten onlar, inşa eden biziz yıkan onlar, yeni temeller atan, binayı yapan, içini döşeyen ve her türlü ihtiyacı karşılayan biziz" diye konuştu.

Nebati, partisinin ilelebet Türkiye'nin hizmetinde olacağını vurgulayarak, şöyle devam etti: "İkinci yarı başlıyor, çünkü maç 3 Kasım'da başladı. Birinci yarıyı bitirdik, ikinci yarıyı da bitiriyoruz sonra büyük maça başlayacağız finalimiz yok ilelebet hizmetkar olacağız. Biz ikinci maça, 2023'te 25 bin dolar seviyesinde ulaşmış kişi başı gelir ve 500 milyar dolarlık ihracatıyla 2 trilyonluk milli gelire ulaşmış bir Türkiye ile ulaşacağız. 2023'te başlayacağımız ikinci maç, 2053'e kadar devam edecek 2053'te üçüncü maçımız, 2071'de dördüncü maçımız başlayacak. Bu maçlar inşallah biz ve bu millet var oldukça bu dava ile ilelebet olacak. Maçlar, bu millete hizmet etmeyi şiar edinenlerin galibiyetiyle hep neticelenecek. Bu galibiyetimizin tek sebebi Allah'a inanmak ve millete güvenmektir. Millete güveniyoruz, millet bize dua edip, oy veriyor. Biz millete güveniyoruz çünkü millete hizmet ediyoruz."

Nebati, konuşmasının ardından seçim bürosunda partiye üye olanların ilk kayıt işlemlerini yaptı.

ÖZCAN HARRAN'DA KÖYLERİ GEZDİ

Harran'a bağlı Sugeldi, Yeni Doğan, Damla su, Ceylan gözü, ve Sel almaz köylerinde yapılan toplantılara katılan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Doç. Dr. Halil Özcan ise mitinge dönüşen programlarda CHP ve MHP'yi eleştirdi.

Aday Özcan ilk olarak geldiği Sugeldi köyünde vatandaşlarla bir araya gelerek şunları söyledi: "CHP'ye Kürt ve Arap kardeşlerinden oy çıkmayacağını savunan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Doç.Dr. Halil Özcan, "Bak sen ya, sen hangi yüzle oy istiyorsun?

Bu kadınların başörtüsünü yasaklayan kim, Cumhuriyet Halk Partisi. Kızlarımızı üniversitelerde ikna odalarına alan kim, Cumhuriyet Halk Partisi. Ah CHP, sen zannediyorsun ki biz göbeğimizi kaşıyoruz. Sen zannediyorsun ki biz fakiriz, zilletteyiz. Unut onu, sana ekmek yok bu topraklarda. Şu kadınlardan gel utan ya, okullara gönderilmesini önlüyordun, başörtüsü nedeniyle öğretmen olamıyorlardı. Çocuğuna verecek bir ekmek bulamıyordu. Şu kadınlardan utan, "kadın" dediğin başörtülü olamaz diyordun. Utan, utan. CHP bu topraklara giremez, bu topraklarda var olamaz. Çünkü yetimin hamisi, annelerimize bakan kadınlar burada. Onlar biliyorlar ki kadınlara açık düşmanlık yapan, hele hele mütedeyyin, dindar, Müslüman, Allah'ı, Peygamberi bilen kadınların CHP'ye bir damlacık oyu olmaz."

KAÇAR, SANDIK KURULU ÜYELERİYLE BULUŞTU

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mahmut Kaçar ise sandık kurulu üyeleriyle istişare toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan aday Kaçar, sandıklara sahip çıkmanın çok önemli olduğunu, seçimi kazanmanın da sandıklara sahip olmaktan geçtiğini söyledi.

Vatandaşların AK Partiye ilgi ve sevgi duyduklarını bildiklerini belirten Kaçar, "Her seçimde mutlaka Sandık Kurulu üyelerimize çok iş düşüyor. Zira sandıklara sahip çıkmak seçimi kazanmanın yarısıdır. Zaten vatandaşlarımız AK Partiye oyunu veriyorlar. Öyleyse bizlerde partimize verilen oylara sahip çıkmalıyız. Allah'a hamdolsun, 13 yıllık AK Parti iktidarında sağlık başka olmak üzere Şanlıurfa'mıza birçok yatırımlar gerçekleştirildi. Sağlıkta 458 milyon lira olmak üzere toplam 24 milyar liralık yatırım ve destek sağlanmıştır" dedi.

SÜSLÜ İLK KEZ ORTAYA ÇIKTI

Ak Parti'nin kadın adaylarından Işıl Konal Süslü ise dün ilk kez partisinin destek turlarında göründü. Pedagog Süslü, beraberinde Karaköprü Belediye Meclis üyesi Vildan Gönüllü Çelik ile birlikte Doğum Evi Hastahanesini ziyaret etti. Hastahane çalışanları ve hastaları ziyaret edip karanfil hediye eden Milletvekili adayı Konal Süslü, bir süre sohbet etti ve AK Partiye destek istedi.

Doğum Evi Hastahanesini ziyaret ederek çalışanlara başarılar dileyen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Işıl Konal Süslü, hastaları da tek tek ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletip, acil şifa dileğinde bulundu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel AK Parti En Yoğun Seçim Sürecini Yaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mersinli: Bunlar son çırpınışları. Oylar mhp ye 0 0 Yanıtla
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement