AK Parti Erdemli İlçe Yönetimi Belli Oldu - Son Dakika
Yerel

AK Parti Erdemli İlçe Yönetimi Belli Oldu

AK Parti Erdemli İlçe Yönetimi Belli Oldu

Yeniden oluşturulan AK Parti Erdemli İlçe Yönetimi düzenlenen bir toplantıyla basına tanıtıldı.

07.08.2014 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeniden oluşturulan AK Parti Erdemli İlçe Yönetimi düzenlenen bir toplantıyla basına tanıtıldı.

Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Mücahit Yıldız, yeni yönetimin kısır çekişmelerden uzak duracağını ve geçmişte yaşananlardan ders alacağını söyledi.

Teşkilat üyelerinin tek tek kendisini tanıttığı toplantıda konuşan Başkan Yıldız, oluşturulan yeni yönetimin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Yıldız, esnafından, emeklisine, çiftçisinden, ev hanımına kadar her kesimin bir araya gelerek ilçe yönetiminin oluşturulduğunu belirterek, "Bu günden itibaren AK Parti tüm Türkiye'de olduğu gibi ilçemizde de hem iktidar hem muktedir olacaktır. Ne demek istediğimizi İnşallah yapacağımız hayırlı icraatlarla göstereceğiz. Güçlünün değil, haklının yanında, düşürenin değil düşenin yanında olacak ve kimseyi öteleştirmeyecek bir yönetim anlayışı ile Erdemlimizin tüm sorunlarının çözümüne talibiz" dedi.

Yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'ni de değerlendiren Yıldız, "Tıpkı Başbakanımız gibi biz kendimizi millete feda ederek yola çıkmışız. Mazlum nerede ağlıyorsa orada olacağız. Başbakanımızın Türkiye'yi karış karış gezdiği gibi Erdemlimizde ayak basmadık yer bırakmayacağız. Bütün yönetim kurulumuz ile birlikte halkımızın gece gündüz demeden her daim emrindeyiz. İlk işimiz davası, vatan, millet aşkı ve duruşu ile milletimizin gönlünde taht kurmuş olan "Uzun Adamı" İnşallah Cumhurbaşkanlığı koltuğuna büyük bir oy yüzdesi ile oturtmak olacaktır. Seçimin ardında da halkımızın destekleri ve duaları ile onların her an emrine amade olduğumuzu belirtmek istiyorum. Allah bizleri çıktığımız bu yolda mahcup etmesin" şeklinde konuştu.

Yeni ilçe yönetimi şu isimlerden oluştu;

Mücahit Yıldız, Fahrettin Gürsoy, Ali İşçimen, Ömer Tuncel, Nebi Karagöz, Zeynep Tanrıkulu, Mustafa Süzer, Serdal Kaya, Ali Arslan, Sıttık Selvi, Hasan Özer, Fatma Üzer, Mustafa Özdemir, Ayşe Çolak, Süleyman Sülük, Yasin Gürsoy, Mehmet Ali Topçu, İbrahim Koyuncu, Surhan Mavi, Gani Yıldız, Fikriye Çoşkun, Mustafa Yüksel, Mehmet Doğruöz, Ergün Tay, Mevlüt Erenay, Hasan Çetin, Mehmet Baysal, Suat Serin, Musa Uçgun, Mehmet Kökdemir. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Erdemli İlçe Yönetimi Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement