AK Parti Ereğli'de Çalışmalarını Yoğunlaştırdı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Ereğli'de Çalışmalarını Yoğunlaştırdı

AK Parti Ereğli\'de Çalışmalarını Yoğunlaştırdı

AK Parti Zonguldak Milletvekili ve TBMM Eski Başkanı Köksal Toptan seçim çalışmaları kapsamında Zonguldak’ın Ereğli ilçesine gelerek merkez seçim bürosunu ziyaret etti.

31.05.2015 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Zonguldak Milletvekili ve TBMM Eski Başkanı Köksal Toptan seçim çalışmaları kapsamında Zonguldak'ın Ereğli ilçesine gelerek merkez seçim bürosunu ziyaret etti.

TBMM Eski Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, partisinin Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, ve bazı il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ereğli ilçesine geldi. Burada partililerle görüşen Toptan, seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Toptan, Zonguldak halkının AK Parti'yi her seçimde birinci parti yaptığını belirterek 7 Haziran seçimlerinde de halkın yine istikrarda karar kılacağını ifade etti. Toptan daha sonra Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve beraberindekilerle sahil bandında gezi yaptı. Vatandaşlarla tek tek selamlaşan Toptan, 7 Haziran seçimleri için AK Parti'ye destek istedi.

TRABZONLULAR ÇATUROĞLU İÇİN ŞARKI BESTELEDİ

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu ise seçim çalışmalarım kapsamında ilk olarak Trabzonlular Derneği'nin Delihakkı'da düzenlediği pikniğe katıldı. Burada Trabzonlularla horon oynayan Çaturoğlu, vatandaşlarla sohbet etti. Kemençe eşliğinde kendisi için bestelenen şarkı karşısında mutluluk yaşayan Çaturoğlu, kendisine yapılan jeste alkışla karşılık verdi. Çaturoğlu daha sonra Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından bu yıl birincisi düzenlenen Uluslararası Ormanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında Kestaneci Piknik alanında düzenlenen pikniğe katıldı. Çaturoğlu, tek tek masaları tek tek dolaşarak vatandaşlardan destek istedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Ereğli'de Çalışmalarını Yoğunlaştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement