AK Parti Ergani Başkanı Sayan: Erdoğan Cumhurbaşkanı Seçilecektir - Son Dakika
Yerel

AK Parti Ergani Başkanı Sayan: Erdoğan Cumhurbaşkanı Seçilecektir

AK Parti Ergani Başkanı Sayan: Erdoğan Cumhurbaşkanı Seçilecektir

AK Parti Ergani İlçe Başkanı Mehmet Şükrü Sayan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçileceğini söyledi.

18.07.2014 13:59  Güncelleme: 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ergani İlçe Başkanı Mehmet Şükrü Sayan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçileceğini söyledi.

Sayan, yaptığı açıklamada, milli irade ve milli gücün, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan'ın Türkiye Cumhuriyeti'nin 12. Cumhurbaşkanı seçileceğine olan inançlarının tam olduğunu belirtti.

AK Parti iktidarı döneminde devletle milletin kucaklaştığını, her zaman milletin yanında olduklarını kaydeden Sayan, gücünü milletten alan bir iktidar olduklarını, Erdoğan'ın ülkeye çağ atlatan bir lider olduğunu bildirdi.

Kurulduğu günden itibaren ideolojisini sandığın üzerinde görmeyen bir demokratik anlayışla toplumsal talepleri merkeze alan ve yine toplumun desteğiyle 12 yıldır Türkiye'yi 2023 hedefine taşıyan AK Parti iktidarının, bürokratik algıları da yıktığını dile getiren Sayan, şöyle konuştu:

"Milletimiz, birleşmiş güçlere yıllardır olduğu gibi 10 Ağustos'ta da gerekli cevabı sandıkta verecektir. Ülkemiz insanı, artık dayatmalarla nelerin yapılmak istendiğini çok iyi bilmekte ve görmektedir. Türkiye'nin gelişen, değişen ve müreffeh yarınlara doğru ilerleyen sosyolojisi karşısında cumhurbaşkanlığı seçimleri siyasi bir kriz olmaktan da çıkacaktır. Halkın seçtiği bir Cumhurbaşkanı siyasi erke önemli değişimleri zorlayacak ve cumhurbaşkanlığı seçimi yeni Türkiye vizyonu açısından bir dönüm noktası olacaktır. Erdoğan Cumhurbaşkanı seçilecektir." - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Ergani Başkanı Sayan: Erdoğan Cumhurbaşkanı Seçilecektir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement