AK Parti Ergani İlçe Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Ergani İlçe Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı

AK Parti Ergani İlçe Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı

Partisinin Ergani’de düzenlediği toplantıda konuşan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, çözüm sürecini çok önemli bir aşamaya getirdiklerini savundu.

06.08.2015 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Partisinin Ergani'de düzenlediği toplantıda konuşan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, çözüm sürecini çok önemli bir aşamaya getirdiklerini savundu.

AK Parti Ergani İlçe Danışma Meclis toplantısı yapıldı. Toplantıya, Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar ve çok sayıda partili katıldı. Burada konuşan Akar, AK Parti hükümetlerinin Cumhuriyet tarihinin en büyük projesi olan "Barış ve Kardeşlik Projesi"ni hayata geçirdiğini ve çözüm sürecini çok önemli bir aşamaya getirdiklerini kaydetti. Akar, maalesef son günlerde içeride ve dışarıda çözüm sürecinin başarıya ulaşmaması için önlerine engeller çıkaran unsurların olduğunu belirterek, "Bu iç ve dış unsurlar 80 milyonun kardeşliğine kast ediyorlar. Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde bunu hayata geçirip, 32 vatandaşımızın ölümüne, 100 yakın vatandaşımızın yaralanmasına sebep oldular. Biz 80 milyonun kardeşliğine kastedenlere karşı daima kardeşlik ve barış diyeceğiz. Huzurumuzu kaçırmaya çalışanlara karşı dirençli olacağız" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Ergani İlçe Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement