AK Parti Ergene Belediye Başkan Adayı Bulut, Muhtarların Sorunlarını Dinledi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Ergene Belediye Başkan Adayı Bulut, Muhtarların Sorunlarını Dinledi

AK Parti Ergene Belediye Başkan Adayı Bulut, Muhtarların Sorunlarını Dinledi

Tekirdağ'ın Ergene İlçe Belediye Başkanlığına Ak Parti'den aday Hüseyin Bulut muhtarlar ile bir araya geldi.

03.02.2014 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Ergene İlçe Belediye Başkanlığına Ak Parti'den aday Hüseyin Bulut muhtarlar ile bir araya geldi. Bulut, Ergene ilçesindeki köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek sorunları dinledi.

Ulaş yolu üzerindeki bir restorantta yapılan kahvaltılı toplantıya, Ak Parti Ergene İlçe Başkanı İbrahim Özcan, Yerel Yönetimler Birim Başkanı Ersin Arda, Seçim Koordinasyon Merkezi başkanı İlhami Sezgin, köy ve mahalle muhtarları ile basın mensupları katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Ak Parti Ergene İlçe Başkanı İbrahim Özcan, "1 Temmuz 2013 tarihinde başlayan aday adaylığı süreci 4 ay gibi bir süre devam ettikten sonra 24 Ocak 2014 tarihinde 7 aday adayı arasından genel merkezimiz tarafından Marmaracık Belde Belediye Başkanımız Hüseyin Bulut ismi açıklanmıştır. Belediye başkan adaylığımız evvela Ergene ilçemize, teşkilatımıza, Tekirdağ'ımıza, ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerin Ergene ilçesi için çok önemli olduğunu kaydeden İbrahim Özcan, "Bu seçimlerin bizim zaferimiz ile sonuçlanacağından hiç bir şüphemiz yoktur. Çünkü belediyecilik hizmetler Ak Parti'nin işidir. Sağlık ve Yeşiltepe Mahalleleri 25 yıldır CHP ve ona yakın partiler tarafından yönetilmiştir. Bu mahallelerin çok ciddi sorunları vardır, bu sorunların çözümü de ancak bilinçli ve deneyimli kadrolar ile hizmet aşkı ve gönülden hizmet veren idareciler ile olur" dedi.

Daha sonra söz alan Ak Parti Ergene Belediye Başkan adayı Hüseyin Bulut, katılımcılara kendini tanıttı. Ergene ilçesinin çok büyük sorunları olduğunu kaydeden Hüseyin Bulut; "Özellikle Sağlık ve Yeşiltepe mahallerinde büyük sorunlar olduğunu biliyoruz, belediyenin bu mahallelerde 25 yıldır hizmet yapmadığını gösteriyor. Köylerimize de biliyoruz, biz muhtarlıktan geliyoruz, tabandan geldik, köylerimiz sorunlarını da biliyoruz. İlk toplantımızı muhtarlar ile yapalım dedik, muhtarlarımız sorunlarını bize yazılı veya sözlü olarak bildirebilir" diye konuştu.

Bundan sonra ileriye bakacaklarını kaydeden Hüseyin Bulut, "Bu ilçe nasıl başlarsa, projeleri nasıl yapılırsa bundan sonra da o şekilde devam eder. Ülkemizde birçok yerde çarpık yapılaşma oldu. İlçemizde 5 tane sanayi bölgesi var. Biz ilçemizi sanayisi ile tarımı ile bir bütün olarak düşünüyoruz ve o şekilde değerlendiriyoruz" ifadelerini kaydetti.

Toplantıda söz alan Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Hasan Ergün; mahallesinde vatandaşların semt pazarından şikayetçi olduğunu ifade etti. Marmaracık Beldesi Cumhuriyet Mahallesi muhtarı Abdullah Çatal ise "Ben 2009 yılında göreve geldim. Şu anda mahallemiz Çorlu'nun en güzel ve gözde mahallesi oldu. Gerek doğal gazı ile gerek alt yapısı ile gerek en aktif camisi ile yeni yapılan okulu ile inanın çok memnunuz. Mahallemizin bu duruma gelmesinde Marmaracık Belde Belediye Başkanımız Hüseyin Bulut'un çok gayretleri oldu. Yollarımız kilit taşı, suyumuz temiz, belde futbol sahamız yapıldı. İnşallah bundan sonra başkanımız ilçe belediye başkanı olur. Ben kendisine yolunda başarılar diliyorum" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Ergene Belediye Başkan Adayı Bulut, Muhtarların Sorunlarını Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement