AK Parti Erzurum İl Başkanlığında Kongre Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Erzurum İl Başkanlığında Kongre Toplantısı

AK Parti Erzurum İl Başkanlığında Kongre Toplantısı

Erzurum AK Parti İl Başkanlığı’nda, 22 Mayıs’ta yapılacak olan olağanüstü kongreyle ilgili basın toplantısı düzenlendi.

19.05.2016 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum AK Parti İl Başkanlığı'nda, 22 Mayıs'ta yapılacak olan olağanüstü kongreyle ilgili basın toplantısı düzenlendi.

AK Parti'nin 22 Mayıs Pazar günü yapılacak olan olağanüstü kongresiyle ilgili AK Parti Erzurum İl Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıya, İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, parti yöneticileri ve partililer katıldı.

Kongre sürecini bayrak yarışı olarak nitelendiren FatihYeşilyurt, "Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun genel başkanlığı yürüttüğü süreç içerisinde AK Parti'nin daha ileriye gitmesi, ilkelerinin daha çok pekişmesi, çeşitli politikalarımızın güncellenmesi için son derece önemli başarılara imza atmıştır. Bu bir bayrak yarışıdır. Başbakanımız, kurucu genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığı bayrağı, kendi kararıyla olağanüstü kongrede yeni genel başkanımıza devredecektir. Bundan sonra da seçilecek genel başkanımız da aynı çalışmaları gayretle ve basiretle sürdürecektir" diye konuştu.

Kongrenin şölen içerisinde geçeceğini söyleyen Yeşilyurt, "AK Parti kongreleri her zaman demokrasi şöleni havasında geçmiştir ve yine hep birlikte kongremizin şölen havasında geçmesi için Ankara Arena'da olacağız. Bu vesileyle kongremizin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Seçilecek olan genel başkanımızla birlikte bu kutlu yürüyüşe devam edeceğiz" dedi.

Erzurumluları kongreye davet eden Mehmet Sekmen, "Bu camianın çok kıymetli insanları var. Hangisine verseniz hangisi üstlense bu görevi layıkıyla yerine getirecek sorumluluğa sahiptir. İstişare ile belirlenecek yeni genel başkanımız ve arkasından başbakanımız olacak. Devraldığı hizmetleri çok daha iyi yerlere taşıyacaktır. Biz birlik ve beraberlik içerisinde kongrenin hayırlı olması dileğiyle tüm Erzurumluları Ankara'ya davet ediyoruz" şeklinde konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Erzurum İl Başkanlığında Kongre Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement