AK Parti Eski İl Başkanı Ağır, Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Eski İl Başkanı Ağır, Aday Adaylığını Açıkladı

AK Parti Eski İl Başkanı Ağır, Aday Adaylığını Açıkladı

AK Parti eski İl Başkanı Avukat Latif Ağır, AK Parti İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısı ile milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı.

20.02.2015 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti eski İl Başkanı Avukat Latif Ağır, AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısı ile milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı.

İl Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün katıldı.

Burada bir açıklama yapan Avukat Latif Ağır, 25.12.2002 yılında AK Parti çatısı altına girdiğini belirterek, "Bugüne kadar AK Parti ile başından beri çalışmış ve emek vermişiz. Partimiz için 2003 yılındaki kongreden sonra AK Parti'de görev almaya başladım. 2007 yılında il başkanlığına atandım. Allah'a şükür çalıştığım sürece seçimlerden alnımızın akı ile çıktık" dedi.

Seçimler Aksaray'ın 3-0 alacağını belirten Ağır, seçimlerin Aksaray'a hayırlı olmasını temenni etti.

Ağır, "Milletvekilliği kime nasipse aday listesine girecek. Bizlerde çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. AK Parti'nin ruhu Aksaray'da çok iyi yerine getirildi. Ciddi başarılara imza atıldı ve atılmaya da devam ediyor. İnşallah Aksaray'ımız için hayırlı olur. Biz hayırlısı ise istiyoruz, hayırlı değilse istemiyoruz, halimizden memnunuz" dedi.

Ağır, "Bu seçimler anayasa değişikliği ve başkanlık sistemi için çok önemli. Recep Tayyip Erdoğan ve ekibini görmek istiyorsak elimizden geleni yapacağız. Aday olarak gösterilenlerde, gösterilmeyenlerde partimiz için çalışsın, kimse geldiği yere gitmesin. Bu aday adaylarının her biri bu göreve layıktır. Bunun için hep birlikte çalışmaya devam etmeliyiz. Seçilen arkadaşlarımızı desteklemeliyiz" şeklinde konuştu. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Eski İl Başkanı Ağır, Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement