AK Parti Eski Milletvekillerine Protesto Şoku - Son Dakika
Politika

AK Parti Eski Milletvekillerine Protesto Şoku

AK Parti Eski Milletvekillerine Protesto Şoku

AK Parti'nin İzmir eski Milletvekilleri Ertuğrul Günay, Erdal Kalkan ve İlhan İşbilen ortak düzenledikleri basın toplantısında hükümeti eleştirdi.

20.03.2014 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'nin İzmir eski milletvekilleri Ertuğrul Günay, Erdal Kalkan ve İlhan İşbilen ortak düzenledikleri basın toplantısında hükümeti eleştirdi. Günay, toplantıda hazır bulunan yaklaşık 50 AK Partili'ye 'hoşgeldiniz' dedi partililer ise 'Recep Tayyip Erdoğan', 'her yer Tayyip her yer Erdoğan' sloganları attı. Partililer görevliler tarafından salondan çıkarılırken, Günay protesto şokunu, "Bunlar mevkiye, makama ve paraya geliyorlar" sözleri ile değerlendirdi.

AK Parti İzmir eski milletvekilleri Ertuğrul Günay, Erdal Kalkan ve İlhan İşbilen İzmir Tarihi Havagazı Fabrikası'nda düzenledikleri ortak basın toplantısında yaklaşan yerel seçimler ve Türkiye'deki son siyasi gelişmeleri değerlendirdiler.

Günay açıklama yaptığı sırada, salonun arka kısmında yer alan yaklaşık 50 AK Parti mensubunun aralarında olduğunu belirterek, "Şu anda AK Parti Kadın Kolları ve Gençlik Kolları teşkilatından arkadaşlarımız aramızda. Kendilerine 'hoşgeldiniz' diyoruz' dedi. Bunun üzerine karşılanma nezaketine alkışlarla karşılık veren AK Partililer bir anda, 'Her yer Tayyip her yer Erdoğan', 'Recep Tayyip Erdoğan' sloganları atmaya başladı. Sloganlara karşılık sessiz kalan AK Partili eski vekiller, grubun salondan çıkmasının ardından açıklamada bulundu. Açıklama yapan Günay, "Biz geçen seçim kampanyasında bile, 'kişileri putlaştırmayın, partinin adı adalet, kalkınma, hürriyet ve bereket ise bütün sözleri insanların yüreğine dokunarak söylemeliyiz. Kadın kolu ve gençlik kolu başkanı yerel iktidarlara karşı sergileyemediklerini daha düne kadar kendi arkadaşlarının karşısında ceket ilikledikleri arkadaşlarına sergiliyorlar. Ben bunların geçenlerde adalet komisyonunda meclisteki ağabeylerine de söyledim. 'Eğer ben de mevkiiye makama ve koltuğa meraklı olsaydım itiraz etmezdim' dedim" sözleri ile karşılık verdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Eski Milletvekillerine Protesto Şoku - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement