AK Parti'li Koca, Beylikova'da İftar Yaptı - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Koca, Beylikova'da İftar Yaptı

AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Beylikova Belediyesinin verdiği iftara katıldı.

07.08.2013 14:23  Güncelleme: 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Beylikova Belediyesinin verdiği iftara katıldı.

AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, iftarın ardından konuşma yapan Koca, Beylikova Belediyesinin ramazan ayı boyunca hayırsever vatandaşlarla güzel bir organizasyona imza attığını bildirdi.

Bu tür programlarla Beylikova'da birlik ve beraberliğin daha da güçlendirildiğini anlatan Koca, şunları kaydetti:

"Beylikova'ya bu güne kadar birçok yatırım yaptık. Yeni açılan üç okulumuz var. Kanalizasyon çalışmalarımız başladı. Şimdi de uzun zamandır takip ettiğimiz Besi Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili çalışmalarda son aşamaya geldik. Beylikova Besi Organize Sanayi Bölgesi için 2 trilyon lira kaynak aktarımı da sağlandı. Böylece ihale aşamasına gelmiş olduk. Beylikova'mıza ve Eskişehir'imize hayırlı olsun. Bu proje faaliyete geçince inşallah Beylikova besicilikte önemli merkezlerden biri haline gelecektir. Böylece son dört yılda durdurduğumuz göçü inşallah tersine çevireceğiz. Çünkü daha şimdiden birçok yatırımcı gelmek için çalışmalarına başladı."

Etkinliğe, Türk asıllı Belçika Milletvekili Güler Turan, AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Beylikova İlçe Başkanı Hasan Doğru, Belediye Başkanı Özkan Alp, Günyüzü Belediye Başkanı Remzi Arayıt ve çok sayıda vatandaş katıldı. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Koca, Beylikova'da İftar Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement