AK Parti Fethiye 5. Olağan Genel Kurulu - Son Dakika
Yerel

AK Parti Fethiye 5. Olağan Genel Kurulu

Mevcut başkan Sarıhan, yeniden seçildi.

30.11.2014 18:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Fethiye 5. Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Kadir Sarıhan, yeniden göreve geldi.

Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi'nde tek liste ile gidilen genel kurulun divan başkanlığını il başkan yardımcısı Ozan Balcı, divan üyeliklerini Hilal Günay, Karaca Özmen Balcı, Bekir Eser ve Adem Aykırı yaptı. Genel kurulda yaklaşık 400 delege oy kullandı.

Genel kurula katılan AK Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı İbrahim Yiğit, 2015 seçimlerini mutlaka kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

Yeni sivil anayasayı hazırlayabilmek için mecliste çoğunluğu sağlamak zorunda olduklarına dikkati çeken Yiğit, "Birileri 17 ve 25 Aralık'ta darbe yapmak istedi. Faiz lobisi gençlerin önünü kesmek istedi ancak halkımız iktidara ve AK Parti'ye güvendiği için 30 Mart seçimlerini yine kazandırdı. Şimdi çözüm sürecini de dikkatle uyguluyoruz. 30 yılda teröre harcanan 500 milyar dolar para harcanmasaydı bu para Türkiye'yi uçururdu" dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa ise partilerinin hizmet partisi olduğunu ve Muğla bölgesine bir çok yatırım yapıldığını anlattı.

34 bin 200 dönümlük alanı sulayacak Seki Boğalar Barajı'nın 2 yıl sonra tamamlanacağını bildiren Boğa, barajların yanı sıra yol ve tünel hizmetlerinin de hız kesmeden devam ettiğini vurguladı.

Kongrede yeniden başkan seçilen Sarıhan'ın yönetiminde şu isimler yer alıyor:

" Ramazan Çetin, Nihat Yalçın, Turgay Arsal, İlhami Sarıyıldız, Sabri Karayaman, Ömer Koyuncu, Süleyman Koca, Ramazan Duran, Ayşe Karaduman, Ayşegül Akçabelen, Hüseyin Sevtigin, Harun Balcı, Serkan Özcan, Ergün Şenay, Bülent Taşan, Özlem Topçu, Ethem Taşçı, İbrahim Külür, İsmail Meltem, Mehmet Cura, Ramazan Atalay, Ömer Akkuş, Nafize Türkmen, Mutlu Özeloğlu, Şevket Çapa, Şenay Fırtına, Ali Nail Yuluk, Ömer Boz ve Köksal Turan."

Öte yandan Fethiye'nin Demokrat Partili Belediye Başkanı Behçet Saatcı da genel kurula bir süre katılıp hayırlı olsun dileğinde bulundu. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Fethiye 5. Olağan Genel Kurulu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement