AK Parti Foça İlçe Başkanı Sivil Toplum Kuruluşlarını Kınadı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Foça İlçe Başkanı Sivil Toplum Kuruluşlarını Kınadı

AK Parti Foça İlçe Başkanı Sivil Toplum Kuruluşlarını Kınadı

İzmir’in Foça ilçesinde, düzenlenen bir eyleme ilişkin doktor hakkında soruşturma açılmasına Foça AK Parti İlçe Başkanı Avukat Kadir Özgirgin’den açıklama geldi.

16.06.2016 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Foça ilçesinde, düzenlenen bir eyleme ilişkin doktor hakkında soruşturma açılmasına Foça AK Parti İlçe Başkanı Avukat Kadir Özgirgin'den açıklama geldi. Özgirgin açıklamasında, sivil toplum kuruluşları tarafından Foça Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Ali Fuat Yalvaç'ın hedef gösterilmesine tepki gösterdi.

Foça AK Parti İlçe Başkanı Avukat Kadir Özgirgin, bir eyleme ilişkin doktor hakkında soruşturma açılmasıyla başlayan ve daha sonra sivil toplum kuruluşları tarafından yapılan açıklamaları yorumladı. Foça Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ali Fuat Yalvaç'ı ziyaret eden Özgirgin, Yalvaç'ın hedef gösterilmesini kınadı. Özgirgin, şöyle konuştu:

"Uzun süredir birlikte çalıştığımız başhekimimizin kadrosunun Foça'ya gelmesi nedeni ile kendisini ziyarete geldik. Kendisi verdiği hizmetlerle örnek olmuş bir kişidir. Yaptığı çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Dün hasta hanemiz önünde elim bir olay yaşanmış. Bazı sivil toplum kuruluşları başhekimimizi hedef alan açıklamalarda bulunmuşlar. Bu olay bizi çok üzmüştür kendilerini esefle kınıyoruz. Personelimizin ve hastahanemizin verdiği hizmetler halkımız tarafından takdirle karşılanmaktadır. Biz her zaman hizmetin ve doğrunun yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Foça İlçe Başkanı Sivil Toplum Kuruluşlarını Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement