AK Parti Gaziantep Kurucu İl Başkanı ve Milletvekili Adayı Ahmet Uzer Açıklaması - Son Dakika
Güncel

AK Parti Gaziantep Kurucu İl Başkanı ve Milletvekili Adayı Ahmet Uzer Açıklaması

AK Parti Gaziantep Kurucu İl Başkanı ve Milletvekili Adayı Ahmet Uzer Açıklaması

AK Parti Gaziantep kurucu İl Başkanı ve AK Parti milletvekili adayı Ahmet Uzer, Ankara’daki patlamayla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Farklı görüşler var ama Suruç’ta patlayan bombaya birebir her şeyi benziyor.

11.10.2015 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gaziantep kurucu İl Başkanı ve AK Parti milletvekili adayı Ahmet Uzer, Ankara'daki patlamayla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Farklı görüşler var ama Suruç'ta patlayan bombaya birebir her şeyi benziyor. Suruç'taki katliamı hangi örgüt yapmışsa, bu canlı bombayı da sanki onlar gönderdi gibi geliyor" ifadelerini kullandı.

Milletvekili Uzer, yaptığı açıklamada, Ankara'daki bombalı saldırı gibi terör olaylarında kimsenin istenilen neticeyi elde edemeyeceğini ifade etti. Uzer, "Ankara da yaşanan terör hadisesi hepimizi çok üzdü. 90'ın üzerinde vatan evladının hayatını kaybetmesi gerçekten çok üzücü. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum. Bu tür eylemlerle Türkiye'nin birliğini, beraberliğini kimse bozamayacaktır. Bozmalarına da Allah'ın izniyle müsaade etmeyeceğiz. Bu terör eylemlerinde hiç kimse ve hiçbir kesim dünyada bu zamana kadar netice aldığı görülmemiştir. Türkiye'de de bu tür eylemlerle kimse bir yere varamayacaktır. İnşallah bu son terör olayı olur. Gerçekten de vatanımızın, milletimizin birliğine, beraberliğine kasteden bir tarzdadır. Bunu şiddetle ve nefretle kınıyoruz" diye konuştu.

Seçim sürecindeki böyle bir saldırının gerçekleşmesini manidar bulan Uzer, "Özellikle Türkiye'deki iç barışı tehdit etmeye yönelik bir eylem olarak görüyoruz. ve Türkiye'de yaşayan halkları karşı karşıya getiren bu nazir ortamda insanları birbirine düşürme noktasında ciddi bir provokasyon olarak görüyoruz. Fakat halkımız sağduyulu, Allah'ın izniyle bu tür oyunlara gelmeyecek kadar da akıllıdır. Onun için bu olaylar neticesinde kimse bir şey elde edemeyecektir" şeklinde konuştu.

"SURUÇ PATLAMASINA BENZER"

Ankara'daki patlamanın Suruç patlamasına benzediğini belirten Uzer, Suruç saldırısını yapanların Ankara'daki saldırıyı da gerçekleştirdiğini düşündüğünü ifade etti. Uzer, "Farklı görüşler var ama Suruç'ta patlayan bombaya birebir her şeyi benziyor. Suruç'taki katliamı hangi örgüt yapmışsa, bu canlı bombayı da sanki onlar gönderdi gibi geliyor. Bunların gözü dönmüş canlı katiller yani bir insan nasıl olur kendini patlatarak 90'ın üzerinde insanın ölümüne sebep olabilir bunu bir insan olarak bir Müslüman olarak Allah'a inanan bir insan olarak bunu çözmekte zihnimizde sorun yaşıyoruz. Bunun neticesinde kimse bir şey elde edemeyecektir" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AK Parti Gaziantep Kurucu İl Başkanı ve Milletvekili Adayı Ahmet Uzer Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement