AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik Açıklaması

AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik Açıklaması

AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik Babalar Günü’nü kutlayarak, ‘‘Karşılıksız sevgi ve fedakarlığın simgesi babalarımızdır’’ dedi.

19.06.2016 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik Babalar Günü'nü kutlayarak, "Karşılıksız sevgi ve fedakarlığın simgesi babalarımızdır" dedi.

Milletvekili Canan Candemir Çelik,"Heybetli bir çınar ağacı misali, bizlere kol kanat geren, arkamızda dimdik duran babalarımız, aile değerlerimizin korunması, sevgi, saygı ve paylaşma gibi en değerli kavramların hayatımıza nakşedilmesinde belirleyici bir rol üstlenmektedir.

Karşılıksız sevgi ve fedakarlığın simgesi babalarımız, ailesinin mutluluğu ve huzuru için her türlü fedakarlığı üstlenen, her türlü çileye göğüs geren, gösterdikleri hoşgörü, sevgi ve şefkatle, ailesinin geleceğe güvenle hazırlamak adına gecesini gündüzüne katarak büyük bir özveriyle çaba harcamaktadırlar. Hiç şüphesiz ki, babalarımız bugünümüze, yarınlarımıza özverileri, fedakarlıklarıyla ve tecrübeleriyle damga vuracaklardır.

Hayatımız süresince maddi manevi her türlü desteğini bizlerden esirgemeyen babalarımıza gereken saygıyı ve hürmeti göstermeyi asla ihmal etmemeliyiz. Bu vesile ile tüm babaların Babalar Günü'nü kutluyor. Kendilerine aileleri ile birlikte mutlu, sağlıklı, bir hayat geçirmelerini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement