AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ecertaş - Son Dakika
Güncel

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ecertaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Toplantıdan görüntüler AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş'ın konuşması - "Yeni anayasa diye bir gündemimiz var. Gençlik olarak gidelim soralım 'Kardeşim yeni anayasayı istiyor musun ve yeni anayasanın nasıl olmasını istiyorsun?' Alnımızın son terine kadar çalışmamız lazım, süreci mükemmelleştirmemiz lazım, ardından Allah'a teslim olmamız lazım. Sonuç ondan, zafer ondan diyoruz" AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, "Yeni anayasa diye bir gündemimiz var. Gençlik olarak gidelim soralım 'Kardeşim yeni anayasayı istiyor musun ve yeni anayasanın nasıl olmasını istiyorsun?' Alnımızın son terine kadar çalışmamız lazım, süreci mükemmelleştirmemiz lazım, ardından Allah'a teslim olmamız lazım. Sonuç ondan, zafer ondan diyoruz" dedi.

26.04.2016 02:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Toplantıdan görüntüler

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş'ın konuşması - "Yeni anayasa diye bir gündemimiz var. Gençlik olarak gidelim soralım 'Kardeşim yeni anayasayı istiyor musun ve yeni anayasanın nasıl olmasını istiyorsun?' Alnımızın son terine kadar çalışmamız lazım, süreci mükemmelleştirmemiz lazım, ardından Allah'a teslim olmamız lazım. Sonuç ondan, zafer ondan diyoruz"

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, "Yeni anayasa diye bir gündemimiz var. Gençlik olarak gidelim soralım 'Kardeşim yeni anayasayı istiyor musun ve yeni anayasanın nasıl olmasını istiyorsun?' Alnımızın son terine kadar çalışmamız lazım, süreci mükemmelleştirmemiz lazım, ardından Allah'a teslim olmamız lazım. Sonuç ondan, zafer ondan diyoruz" dedi.

Ecertaş, bir dizi ziyaret kapsamında geldiği Tekirdağ'da, Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörlük Konferans Salonu'nda partisince düzenlenen il danışma meclisi toplantısına katıldı.

Burada yaptığı konuşmada, AK Parti Tekirdağ Gençlik Kolları üyelerine hitaben yeni insanlara ulaşmak gerektiğini ifade eden Ecertaş, ramazanın bu konuda iyi değerlendirilmesi gereken bir ay olduğunu söyledi.

Ramazanın Türkiye'de bütün insanların hemhal olduğu bir ay olduğunu, ülkenin bütün gündeminin bir olduğunu belirten Ecertaş, "Dolayısıyla biz o gündemi bir kendimiz çok iyi değerlendirmemiz lazım ama daha özelde ramazan ayında bir akşam boş geçirmememiz lazım iftarlarda. Böyle büyük masalarda fazla vakit harcamaya gerek yok, sokak iftarlarına kısmen devam etmemiz lazım ama en özeli, en güzeli insanın kendi harçlığından, maaşlarından biriktirdiği o helal parayla gidip ayrı evlere dağılıp ihtiyaç sahipleriyle gönül sofraları kurmak. Mesela 30 bine yakın öğrenci var, öğrenci evlerine iftara gidelim. Yemeğimizi kendimiz getirelim ama yeni bir kişiye ulaşalım, yeni bir kişiyi görelim" diye konuştu.

Türkiye'nin yeni bir anayasaya ihtiyacı olduğunu ve bunun öneminin insanlara anlatılması gerektiğini ifade eden Ecertaş, şunları kaydetti:

"Mesela yeni anayasa diye bir gündemimiz var değil mi, gençlik olarak gidelim soralım 'Kardeşim yeni anayasayı istiyor musun ve yeni anayasanın nasıl olmasını istiyorsun?' İnşallah alnımızın son terine kadar çalışmamız lazım, süreci mükemmelleştirmemiz lazım, ardından Allah'a teslim olmamız lazım. Sonuç ondan, zafer ondan diyoruz."

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ecertaş
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ecertaş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement