AK Parti Gençlik Kollarında Bahattin Demir Dönemi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Gençlik Kollarında Bahattin Demir Dönemi

AK Parti Gençlik Kollarında Bahattin Demir Dönemi

AK Parti Besni Gençlik Kolları Başkanlığına Bahattin Demir seçilerek görevi devraldı.

26.01.2015 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Besni Gençlik Kolları Başkanlığına Bahattin Demir seçilerek görevi devraldı.

İlçe parti binasında yapılan genel kurula, İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, AK Parti il genel meclisi üyeleri, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, Köseceli Belediye Başkanı Mehmet Kurtulmuş, AK Parti Besni İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülden Kavuncu, KSS Başkanı Haci Arslan ve partililer katıldı.

Açış konuşmasını yapan AK Parti Besni Gençlik Kolları eski Başkanı Gökhan Gök, "Bu gün burada Besni ilçe gençlik kolları 4.olağan kongresini gerçekleştiriyoruz. Vatanımıza ve milletimize hayırlar getirmesini dilerim yeni yönetecek olan yönetim kurulu başkanına ve yönetimine hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem ise konuşmasında, "Besni Gençlik Kolları da bu davaya gönül vermiş bu davaya inanmış ve bu davanın hedefe ulaşmasında en büyük etkenlerden bir tanesi olacaktır. Bu anlamda yapılan Besni kongremizde Besni Gençlik Kolları üzerine düşeni layıkıyla yerine getirdi. Ben tekrardan gençlik kollarımıza bu güne kadarki göstermiş oldukları emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum göreve seçilen Bahattin Demir Başkanıma ve yönetimine hayırlı olsun diyorum" dedi.

Konuşmaların ardından seçime geçildi, genel kullanılan 225 oyun tamamını alan Bahattin Demir Başkanlığa seçildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Gençlik Kollarında Bahattin Demir Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement