AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Çelik Açıklaması - Son Dakika
Güncel

AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Çelik Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün genel seçimlerde aday olup olmayacağına ilişkin "Sayın Gül'ün böyle bir niyeti olduğu zaman biz bundan ancak şeref duyarız" dedi.

06.03.2015 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün genel seçimlerde aday olup olmayacağına ilişkin "Sayın Gül'ün böyle bir niyeti olduğu zaman biz bundan ancak şeref duyarız" dedi.

Gül, cuma namazını Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Mescidi'nde kıldı. Abdullah Gül'e, Hüseyin Çelik ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin de eşlik etti.

Çelik, gazetecilerin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, genel seçimlerde Abdullah Gül'ün adaylığına ilişkin değerlendirmesini hatırlatmaları üzerine, şunları söyledi:

"Sayın Gül'ün böyle bir niyeti olduğu zaman biz bundan ancak şeref duyarız. Kendisi zaten AK Parti'nin kurucularındandır. Kurucu genel başkan yardımcısıdır. 58. AK Parti Hükümeti'nin ilk başbakanıdır, dışişleri bakanıdır. Sayın Gül'ün bütün bu hizmetlerinin sonrasında da çok başarılı bir Cumhurbaşkanlığı süreci vardır. Kendisi böyle bir şeye niyet ederde ve aday olursa biz bundan şeref duyarız. Ancak böyle bir şey olursa benim açıklamam uygun olmaz, kendisine sorarsınız."

Abdullah Gül, Şahin ve Çelik, cuma namazının ardından okulun yemekhanesinde öğrencilerle öğle yemeğinde bir araya geldi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Çelik Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement