AK Parti Genel Başkan Danışmanı Yıldız Açıklaması - Son Dakika
Politika

AK Parti Genel Başkan Danışmanı Yıldız Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Türkiye'de siyasi istikrarın devam ettiğini belirtti.

07.05.2016 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Türkiye'de siyasi istikrarın devam ettiğini belirtti.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Yıldız'ın, Genç Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen "birlik kahvaltısına" katıldığı bildirildi.

Burada konuşan Yıldız'ın, Türkiye'deki "darbe" ve "e- muhtıraların" AK Parti ile bitirildiğini söylediği vurgulandı.

Açıklamada, Yıldız'ın şu ifadeleri yer aldı:

"Ülkemizin siyasi istikrarı devam etmektedir. Bu makamlarda her zaman duracak halimiz yok. Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Sizler bu ülkeyi yöneteceksiniz. Birlik olmak için kurduğunuz sivil toplum örgütleri olarak iyi bir dayanışma içinde olmanız bizi mutlu etti. Bir ülkenin gelişmişliği okumakla ve gençlikle alakalıdır. Bize düşen görev okumak ve teknolojiyi takip etmektir. Okumanın önemi gün geçtikçe de artmaktadır. Gelişmiş ülke olmak, büyümek o kadar kolay değil. Gelişirken kendimizi, ülkemizi ve çevremizi büyüteceğiz. Şu anda karşı karşıya kaldığımız dirençler yalnızca Türkiye'nin kendi içi ile alakalı değil, Türkiye'nin dışı ile alakalıdır. Türkiye'nin içinde bulunduğu coğrafya bize farklı sorumluluklar yüklüyor."

Toplantıya, AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Emrah Karayel, Sami Dedeoğlu, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve ASKON Gençlik Kolları Genel Başkanı Harun Reşit Çekiloğlu'nun da katıldığı belirtildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Genel Başkan Danışmanı Yıldız Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement