AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bozdağ Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bozdağ Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Ak kadrolar tüm Türkiye'yi hizmetle donattı, donatmaya devam edecek" dedi.

14.10.2015 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Ak kadrolar tüm Türkiye'yi hizmetle donattı, donatmaya devam edecek" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Boğazlıyan ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunan Bozdağ, partisinin ilçe seçim karargah bürosunu ziyaret edip, esnaflarla bir araya geldi.

Bozdağ, ziyaret sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1 Kasım'da yapılacak seçimin önemine değinerek, "Ak kadrolar tüm Türkiye'yi hizmetle donattı, donatmaya devam edecek. Bu hizmetlerden elbette Boğazlıyan da faydalandı, faydalanmaya da devam edecek. AK Parti'den önce geçmiş yıllarda da iktidarlar vardı. Milletimiz her şeyin farkında. O yüzden 1 Kasım'da vatandaşımız sandığa gidecek ve istikrar için oy kullanacak" diye konuştu

AK Parti ile Türkiye'de büyük değişimlerin yaşandığına dikkati çeken Bozdağ, "13 yılda Cumhuriyet tarihinin en büyük hizmetlerini yaptık. 1 Kasım seçimleri 7 Haziran atmosferinden çok farklı. Yeni dönemde belirsizliğin ortaya çıkmayacağı bir kararın sandıktan çıkacağına ben yürekten inanıyorum. 7 Haziran'a göre çok farklı bir durumdayız. Bunu gerek Yozgat'ta gerekse başka illerde de görüyoruz" ifadelerini kullandı.

İlçeyi gezen ve vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Bozdağ, berberde tıraş oldu, yoldan geçen vatandaşlarla sohbet etti.

Bozdağ'ın ziyaretine Boğazlıyan Belediye Başkanı Hamdi Erdal, AK Parti İlçe Başkanı Hamza Kaya, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Afşar ile AK Partili Belde Belediye Başkanları ve partililer eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bozdağ Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement