AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bozdağ Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bozdağ Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Sizin sandıktan çıkardığınız AK Parti markası artık Türkiye'nin sınırlarını aşan dünya markası, büyük bir siyasi harekete dönüştü" dedi.

05.11.2015 20:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Sizin sandıktan çıkardığınız AK Parti markası artık Türkiye'nin sınırlarını aşan dünya markası, büyük bir siyasi harekete dönüştü" dedi.

Bozdağ, partisinin Yozgat milletvekilleri Abdulkadir Akgül, Ertuğrul Soysal ve Yusuf Başer ile AK Parti Akdağmadeni İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek, seçimlerde gösterdikleri çalışmalar nedeniyle partililere teşekkür etti.

Bugüne kadar Yozgatlıların birinci yapmadığı bir partinin Türkiye'de iktidar olmadığını belirten Bozdağ, bu durumun Yozgatlıların siyaseti ne kadar doğru okuduğunun, ne kadar siyasette doğru kararlar verdiğinin de somut göstergesi olduğunu ifade etti.

Dünyanın birçok yerinde 1 Kasım seçim sonuçlarının bayram havasında karşılandığını kaydeden Bozdağ, seçim sonuçlarına sadece Türkiye'deki vatandaşların değil dili farklı, ülkesi farklı, rengi farklı birçok farklı yerdeki insanların da adeta seçimi kendileri kazanmış gibi bayram ettiğini söyledi.

Bunun da çok önemli bir olay olduğunu dile getiren Bozdağ, şöyle devam etti:

"Sizin sandıktan çıkardığınız AK Parti markası artık Türkiye'nin sınırlarını aşan dünya markası büyük bir siyasi harekete dönüştü. Türkiye'nin AK Partiye yüklediği sorumluluk içerisinde ülkenin istikrarını korumaya daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz. Yeni hükümet programı üzerinde seçim beyannamemiz 64'üncü Cumhuriyet hükümetinin hükümet programı olacaktır. Parlamentoda seçtiğiniz vekillerden güvenoyu aldıktan sonra bizim anayasamız olacak, önümüzdeki dört yıllık icraatımızın anayasası olacak ve biz onları bir bir hayata geçireceğiz."

Bozdağ, konuşmasının ardından milletvekilleriyle Kadışehri, Çekerek ve Aydıncık ilçe teşkilatlarını da ziyaret ederek partililere teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bozdağ Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement